07.09.2023
Paula Seling pregateste un nou videoclip! Care este mesajul clipului, dar si cine este fata care o reprezinta pe artista - VIDEO

Interpreta Paula Seling revine cu o surpriza pentru publicul sau de pe ambele maluri ale Prutului. Artista a filmat un nou videoclip pentru piesa "Vals", care o canta de aproape doi ani. Cand va aparea noul videoclip dar si care este mesajul acestuia, aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta..

Interpreta Paula Seling a dezvaluit: „Filmam un videoclip, un videoclip pentru o piesa din repertoriul meu de ceva timp. O piesa ce ma urmarit de-a lungul timpului pentru ca nu este oricare piesa ci este valsul. Am ascultat-o in foarte multe locuri si in foarte multe interpretari, in orchestra, la radio si am luat-o ca un semn ca trebuie sa cant piesa aceasta. Intr-o noapte mi-a venit muza si am scis versurile foarte repede, m-am adresat colegului meu Alexandru Gorgoz ce a realizat frumoasa orchestratie exact cum se cuvine unei lucrari de asa mare avengura si valoare. Si pentru ca piesa a avut un impact de cand o cant, un impact foarte mare asupra publicului, ne-am gandit ca e necesar sa-i oferim un videoclip ".

Mesajul videoclipului este unul emotionant si motiveaza oamenii sa viseze chiar si atunci cand cred ca nu se mai poate.

Paula Seling a marturisit: „Sunt cateva perechi ce danseaza, parca plutesc pe nori, de fapt metafoara este ca plutesc pe valurile unei relatii perfecte. Ve-ti vedea o pereche ce este un pic mai aleasa dintre toate celelalte, domnisoara ma reprezinta pe mine in tinerete sau in adolescenta ca acum sunt tot tanara. Sa vedeti ce frumos danseaza alaturi de un actor foarte drag mie, pe care l-ati mai vazut si la filmarea variantei in limba engleza a valsului lui Doga. Am ales asa o echipa ce imi este alaturi eu sunt tare fericita sa lucrez cu o echipa din Republica Moldova".

„Astazi se va filma tot si in functie de cum v-or monta baietii cu siguranta ca va fi in toamna aceasta, nu vreau sa ne intindem foarte mult, vreau sa fie cat mai repede, imediat ce vor reusi montajul", a adaugat interpreta.

Luciana Gurduz a mentionat: „Sincer o fac pentru prima data si am emotii mari, mai ales ca este vorba despre un videoclip al Paulei si asta inca mai tare amplifica aceasta senzatie si emotie de responsabilitate, dar sper eu ca o sa aduca la un rezultat frumos. Rolul principal evident presupune mai multa responsabilitate chiar si din punct de vedere coreografic, chiar si din punct de vedere al emotiilor pe fata, in scena, este vorba de jocul emotiilor cu partenerul. Trebuie sa ne simtim, trebuie sa ne sincronizam in asa fel incat sa formam un rezultat frumos ".

„Este o experienta foarte frumoasa atunci cand sunt filmarile impreuna cu colegii nostri decurg extrem de frumos mai ales dac suntem intr-o colaborare si cu Paula Seling. Este minunata si Paula si melodia, asa ca fiti pe fir sa ascultati noua melodie ", a adaugat Viorelia Buruiana.

Pentru filmari, interpreta a ales un restaurant din capitala.

Paula Seling a dezvaluit: „Ne-am adresat prietenilor nostri de la Miadora care ne-au primit cu bratee deschise, toti cei din conducere au raspuns intr-un glas si pe noi ne onoreaza faptul ca suntem printre priveligiatii care au avut ocazia sa filmeze aici".

Producatorul Dumitru Neagu a mentionat: „Pregatirile au durat doua saptamani, discutia si booking inca o luna in urma, dar ideea inca de jumatate de an in urma. Este o locatie foarte faina, eu am experienta de a dansa la nuntile din Moldova, prin localurile din Moldova de vreo 12-13 ani si daca cinstit accesta este primul in care am dansat la un eveniment, la o nunta, acesta a fost localul Miadora".

Articole din aceeasi categorie