09.02.2022
Paula Seling implineste 25 de ani de cariera muzicala si cu acesta ocazie vrea sa organizeze un concert jubiliar la Chisinau! Vezi de ce a facut interpreta aceasta alegere, dar si cand va avea loc evenimentul: „Asa s-au asezat astrele...” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost Paula Seling. O prezenta extrem de frumoasa. Vine de peste prut. E suava si are o voce dulce.

Paula a povestit ce face in momentul de fata la Chisinau. „Sunt aici pentru a pune la punct toate discutiile de baza pentru un spectacol aniversar. Anul acesta se intampla a fi un an jubiliar care aduna 25 de ani de cariera. Am bucuria de a lansa chiar aici la Chisinau un concept de spectacol cu Moldova Concert. Pe scena cu mine vor fi lautarii maestrului Nicolae Botgros, dar si Angry Band.”, a povestit interpreta.

Spectacolul aniversar va avea loc in toamna pe data de trei noiembrie. Concertul o sa aiba loc in premiera la Chisinau dupa care se va desfasura si la Bucuresti si Cluj. De asemenea se port discutii despre organizarea unui concert si la Iasi.

De la o simpla prietenie - la o iubire puternica! Afla povestea de dragoste a interpretei Cristina Croitoru cu sotul sau Alexandru: „Cel mai frumos si cel mai scump cadou din partea sotului au fost cei doi feciori ai nostri” INTERVIU - FOTO

Paula Seling a explicat si care este motivul pentru care a ales sa organizeze acest concert in premiera anume la Chisinau. „Asa s-au asezat astrele. Atunci cand ma simt apreciata si iubita dau toata energia pe care o am spre acel loc. De fiecare data cand am venit la Chisinau am simtit o iubire aparte a publicului. Am simtit un interes pentru muzica mea.”

De asemenea, pe 1 martie o sa fie organizat un spectacol aniversar cu ocazia zilei de nastere a maestrului Eugen Doga.

Artista a reinterpretat cu aproape un an in urma piesa „Dulcea si tandra mea fiara”, compusa de Eugen Doga.

„Eu am o relatie foarte frumoasa cu artistii de aici. Am un respect pentru scoala de aici ce are cumva principii din scoala rusa. Am lansat recent un colind cu Ion Paladi. Colindul a fost filmat la Manastirea Putna.”, a spus artista.

Viata ei este strans legata de muzica! Interpreta Veronica Rosca dezvaluie cum a indragit muzica academica: „La inceput nu-mi placea deloc” - VIDEO

Paula Seling a mai povestit ca nu isi implica familia pentru a-si promova muzica. „Lucrurile pe care le ai in intimitate sunt lucruri simple si nu cred ca trebuie folosite pentru a promova munca ta. Se vede ca daca pui un copil sau un pupic pe Facebook ai like-uri, dar pe mine nu asta ma intereseaza. Pe mine ma intereseaza participarea si implicarea reala a publicului in muzica pe care o fac si in proiectele pe care le fac.”

Interpreta a vorbit si ce inseamna dragostea pentru ea. „Dorinta pana la sacrificiu...”

Articole din aceeasi categorie