05.08.2022
Patru ani de inchisoare pentru unul dintre rapitorii cainilor cantaretei Lady Gaga - FOTO

Unul dintre cei trei barbati acuzati ca l-au atacat violent pe un angajat al cantaretei Lady Gaga pentru a rapi cainii vedetei a fost condamnat miercuri, la Los Angeles, la patru ani de inchisoare, informeaza AFP.

Jaylin Keyshawn White, in varsta de 20 de ani, a pledat vinovat pentru jaf, recunoscand ca a facut parte din grupul care l-a impuscat pe Ryan Fischer in timp ce acesta ii plimba pe cei trei bulldogi francezi ai artistei la Hollywood, in februarie 2021.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arata cum doi barbati coboara dintr-o masina in apropierea angajatului cantaretei si il impusca in piept.

Barbatii iau apoi doi dintre caini, Koji si Gustav, si fug, lasandu-l pe Ryan Fischer la pamant, sangerand.

EXCLUSIVE-  Lady Gaga reunites with her beloved pooches as she arrives back in the US after beginning her world tour. Los Angeles, USA - 31 Jul 2022

Cel de-al treilea caine, Miss Asia, a fugit, dar apoi s-a intors la insotitorul ei.

Lady Gaga, cunoscuta pentru hiturile sale "Poker Face" si "Bad Romance", a oferit o recompensa de 500.000 de dolari pentru recuperarea pretiosilor ei bulldogi francezi.

*EXCLUSIVE* Lady Gaga ends a long visit at Epione Cosmetic Laser Center Lady Gaga

O femeie i-a adus inapoi, sustinand ca i-a gasit legati de un stalp, inainte de a fi arestata la randul ei. Potrivit politiei, ea avea o relatie cu tatal unuia dintre atacatori si primise sarcina sa colecteze recompensa in numele lor.

Cei trei suspecti au fost acuzati in cele din urma de tentativa de omor si furt in aprilie 2021.

Gestul facut de Printul Charles dupa ce Printul Harry a refuzat sa-i vorbeasca despre viitoarea sa carte de memorii

Unul dintre ei, cel care a tras, a fost eliberat din greseala in aprilie, din cauza unei erori administrative.

De atunci, autoritatile il cauta in mod activ pe James Howard Jackson si au oferit o recompensa de pana la 5.000 de dolari pentru informatii care sa duca la capturarea acestuia.

Lady Gaga Dogs Stolen

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Cazul ilustreaza popularitatea acestor caini in randul celebritatilor... si al infractorilor, pentru care dimensiunile lor mici si pretul ridicat ii transforma in tinte principale pentru revanzarea pe piata neagra.

Lady Gaga este deosebit de atasata de cainii ei, care o insotesc frecvent la evenimentele publice si ale caror fotografii le posteaza pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie