06.11.2020
Bobby din „Dallas” are iubită la 71 de ani. Patrick Duffy: „N-am crezut niciodată că mi se poate întâmpla iar.”

La 3 ani dupa ce a pierdut-o pe sotia lui, Carlyn Rosser, Patrick Duffy a dezvaluit ca iubeste din nou. Actorul de 71 de ani are o iubita de 65 de ani si e in culmea fericirii.

Dragostea nu ne ocoleste niciodata, iar Patrick Duffy, unul dintre actorii principali din serialul Dallas, poate confirma asta. Starul de 71 de ani a dezvaluit ca a regasit fericirea alaturi de o alta femeie de nota 10, cum era sotia lui.

„Sunt intr-o relatie incredibil de fericita. N-am crezut niciodata ca mi se poate intampla iar. Nu m-am gandit niciodata ca voi simti asta din nou”, a dezvaluit actorul, care are o relatie noua cu actrita de 65 de ani Linda Purl. Americanca a fost casatorita de 4 ori, cu 4 barbati diferiti, si are un copil.

Citeste si :  Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo a pozat nud pentru coperta unei reviste

Patrick Duffy a avut o singura sotie, balerina Carlyn Rosser, care a murit de cancer in 2017. Cei doi au fost casatoriti mai mult de 40 de ani.

„Eu si sotia mea, in 48 de ani, am fost mereu impreuna”, a marturisit actorul, care crede ca mare lui iubire ar vrea sa stie ca el e fericit.

„Sunt sincer si cred ca asta e in acord cu dorinta sotie mele, faptul ca intentionam sa fim fericiti. Asa ca, atunci cand ti se ofera gandeste-te, fa ce crezi, dar nu lasa sa treaca pe langa tine, daca e ceea ce trebuie”, a mai spus actorul. 

Patrick Duffy are doi baieti cu fosta sotie: Padraic Terence (46 de ani) si Conor Frederick (41 de ani).

Citeste si :  Surpriza de care a avut parte Sharon Fonseca la revenirea acasa cu bebelusul. Ce i-a pregatit Gianluca Vacchi

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie