11.06.2024
Patric Hanganu nu a fost la ziua copilului său? Ce dezvăluiri a făcut Svetlana Nichitina - FOTO

Cântărețul Patric Hanganu nu mai scapă de învinuiri publice, din partea fostei sale iubite și mama copilului, Svetlana Nichitina. Femeia susține că artistul nu și-a făcut timp să-și viziteze feciorul de ziua acestuia și nici un dar nu i-a pregătit.

Duminică, 9 iunie, feciorul lui Patric Hanganu și a Svetlanei Nichitina și-a sărbătorit cea de-a doua aniversare. În mediul online mesajele de felicitare pentru micuțul Patric au curs șiroaie.

După ce și-a felicitat micuțul, Patric a publicat o imagine în care avea un buchet de flori, iar în descriere a  menționat: „Mama lui Patric merită azi un buchet de flori”.

Svetlana nu a publicat imagini cu buchetul de flori, ba chiar mai mult în această dimineață a apărut un nou mesaj din numele copilului, în care a anuțat că interpretul nu a fost alături de micuț de ziua lui. 

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu îi permite să-și vadă copilul.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa următoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Articole din aceeasi categorie