02.08.2022
Paris Jackson, casa in valoare de 3,8 milioane de dolari. Cum arata locuinta din Hollywood Hills - FOTO

Paris Jackson tocmai s-a mutat dintr-o casa de 2 milioane de dolari intr-una de aproape doua ori mai scumpa si cu o nota de istorie de la Old Hollywood.

Paris Jackson tocmai s-a mutat dintr-o casa de 2 milioane de dolari intr-una de aproape doua ori mai scumpa si cu o nota de istorie de la Old Hollywood.

Asta nu inseamna, totusi, ca locuinta pe care a parasit-o nu era grandioasa. Situata in pitorescul Topanga Canyon, fermecatoarea locuinta din lemn si sticla a fost achizitionata de Paris Jackson in varsta de 24 de ani in 2017 pentru 2 milioane de dolari.

Treptele si aleile pavate cu piatra duc de la strada la casa si coboara pana la o terasa panoramica spatioasa, de unde se pot admira privelistile montane si se poate respira briza proaspata a oceanului. Aceasta terasa si zona adiacenta acoperita cu nisip au suficient spatiu pentru divertisment in aer liber, iar privelistile sunt superbe atat ziua, cat si noaptea!

Zona principala a casei este proiectata intr-un plan de spatiu deschis, cu tavane boltite, cu grinzi de lemn si usi glisante din sticla care lasa sa patrunda multa lumina naturala si privelisti uluitoare asupra dealurilor. Usile duc la un balcon spatios, iar ambianta imbina perfect viata in interior cu cea in aer liber. La sentimentul rustic se adauga podelele din lemn masiv si semineul din piatra.

Designul general poate avea un aer rustic, dar bucataria este un vis modern. Invecinata cu zona principala de familie, este spatioasa, aerisita si plina de lumina naturala. Dispune de o insula centrala, aparate din otel inoxidabil, inclusiv un aragaz/cuptor cu gaz cu sase arzatoare, contoare din granit si blocuri de macelarie, precum si o multime de spatii de depozitare si dulapuri.

Este fiica secreta a lui Marilyn Monroe si a presedintelui Kennedy? Gladys Baker Morris seamana izbitor cu regretata actrita - FOTO

Un dormitor se poate dubla ca home theater sau camera de joc, coborand un rand de scari din zona principala, scrie Inquistir. Acest etaj are, de asemenea, propria sa terasa de vedere. In alta parte, exista, de asemenea, o spalatorie. Apartamentul principal ocupa o aripa separata. Acesta este dotat cu propriul semineu, baie si dulap cu multe spatii de depozitare. Ferestrele din sticla au vedere spre munte si padure.

Casa a fost construita in 1977 si are cinci dormitoare, trei bai si doua bai. Este inconjurata de stejari si gradini si se afla la doar cateva minute de trasee de drumetie.

Seamana ca doua picaturi de apa! Stiai ca Cristina Scarlevschi are o sora, la fel de frumoasa? Vezi momentul in care cele doua s-au reintalnit - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie