12.02.2020
Parintii povestesc de ce Star Kids este o alegere ideala pentru copiii lor
La Star Kids copilul se va simti la fel de confortabil si bine ca acasa. Mai detaliat despre aceasta ne vor povesti parintii, care au facut alegerea potrivita deja si si-au dat copiii anume la Star Kids.
Pedagogii zilnic fac totul ce depinde de ei, pentru ca despartirea cu parintii iubiti sa ii para copilasului scurta, iar ziua sa fie plina de descoperiri utile si interesante! Una dintre principalele sarcini Star Kids – sa descopere toate talentele copilului, pentru ca Star Kids creeaza viitorul.

ALINA NICOLAEVA, mama lui Teodor, 2,5 ani
„Copilasul meu are doar 2,5 ani, dar in decurs a cateva luni, frecventeaza cu placere STARKIDS. Atmosfera de aici este una placuta si primitoare. Ori de cate ori il iau pe Teo de la gradinita, este in plina dispozitie! Ii place foarte mult fitnessul si yoga. Dupa aceste ore, ajunge acasa si imi arata noile miscari - acest lucru ma surprinde placut. In plus, am observat ca la STARKIDS, lui Teodor i s-a insuflat dragostea pentru desen.
Pot spune cu incredere ca am facut alegerea corecta, cand mi-am dat copilul la aceasta gradinita. Si le sfatuiesc si altor mamici sa opteze pentru STARKIDS!

ELENA GRECU, mama lui Platon, 4 ani
„Pentru familia noastra, STARKIDS a devenit o a doua casa. Platon merge la gradinita cu placere dimineata. El se grabeste catre noii sai prieteni si educatorii iubiti. Vreau sa subliniez in mod aparte alimentatia echilibrata, formata din cinci mese. Copilul meu este incantat.
Am gasit gradinita ideala pentru noi - STARKIDS! ”

Pentru cei, care planifica sa vina la Star Kids BOTANICA conteaza mult parerea celor, care deja frecventeaza gradinita noastra. Din acest motiv va propunem spre vizionare interviul cu parintii si educatorii Star Kids din prima sursa. Vizionare placuta!
Stimati parinti, in perioada de iarna, Star Kids BOTANICA propune oferta speciala! Va asteptam! Star Kids – locul, unde copilul tau va dori sa se intoarca!

Contacte:
Star Kids Botanica:
Adresa: str.Testemitanu, 3/15
Telefon: /022/ 55 00 78  /+373/ 69 55 00 45
Email: botanika@starkids.md/starkids2@starkids.md
Star Kids Ciocana:
Adresa: str. Ginta Latina, 12/20
Telefon: /022/ 55 00 77  /+373/ 60 55 00 79
Email: info@starkids.md/starkids@starkids.md
Puteti gasi informatii suplimentare aici: www.starkids.md.
*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie