18.03.2023
Parintii lui au murit, insa are puterea de a ramane cu zambetul pe buze! Husein Ozgur, show incendiar in rime pe scena Romanii au Talent - VIDEO

Husein Ozgur este tanarul de 23 de ani cu o poveste de viata uimitoare, dar si cu un zambet urias pe chip. Acesta, desi a trecut prin multe experiente mai putin placute, a avut puterea sa paseasca pe scena Romanii au Talent si sa bucure publicul cu talentul lui.

Povestea de viata a lui Husein este puternic incarcata emotional. Parintii lui nu au avut niciodata o relatie adevarata, ci una pasagera, tatal sau avand o cu totul alta viata in Turcia. Tatal baiatului s-a stins din viata in urma cu un an, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar mama lui a murit si ea intr-un accident de masina cand baiatul avea doar 6 ani. Pana de curand, Husein a stiut ca femeia care i-a dat viata a plecat dupa dulciuri pentru el.

Husein Ozgur isi petrece marea parte a timpului in Craiova, acolo unde lucreaza ca si consultant in vanzari la o bijuterie si, din cand in cand, mai intra si in atelier si produce matrite pentru bijuterii. Tanarul locuieste cu bunica lui de aproximativ un an, la 15 km de oras. Bunica lui s-a imbolnavit intre timp, spune ca asta l-a schimbat mult. L-a adus mai mult cu picioarele pe pamant. Acum bunica se simte mai bine.

Pe scena Romanii au Talent, Husein a avut un numar cu totul inedit de muzica rap, care i-a bucurat pe jurati.

„Nu stiu cum faci inele sau lanturi, dar ce am ascultat mi-a placut foarte mult”, a spus Andra.

„Mie mi-a placut si o sa dau drumul la linia de vot cu un DA”, a spus Bobonete.

Articole din aceeasi categorie