15.01.2021
Parametri de model! Topul celor mai inalte interprete din Moldova

Unele artiste se pot lauda nu doar cu talentul de a canta, ci si cu frumusetea exterioara. Perfecte.md iti prezinta topul interpretelor de la noi care se evidentiaza si prin inaltimea lor. Unele dintre ele ar putea incepe chiar o cariera de model.

Anisoara Puica. Indragita intepreta are o inaltime 1,84 m si in ciuda acestui fapt, adora sa poarte cele mai inalte tocuri si la 53 de ani.

Cleopatra Stratan. La 18 ani, tanara artista are o inaltime de 1,8 metri, fiind deja mai inalta decat tatal ei, Pavel Stratan.

Tatiana Heghea. Interpeta in varsta de 32 are inaltimea de 1,78 metri si desi este deja mama a doi copii, corpul ei este bine tonifiat, datorita sportului practicat intens.

Doinita Gherman. Pe parcursul timpului, artista a trecut prin schimbari atat ale stilului vestimentar, cat si a felului in care arata corpul sau. La 31 de ani, Doinita se numara printre cele mai inalte interprete de la noi.

Natalia Barbu. La 41 de ani, artista stabilita in Romania are un corp de invidiat, iar inaltimea se pare ca i-a fost transmisa de la mama ei, indragita interpreta - Ana Barbu.

Doina Sulac. La 32 de ani, fiica lui Nicolae Sulac are grija de felul in care arata si practica sportul, afirmand: „Eu sunt o amatoare de dulciuri. Daca nu as consuma atata dulce as fi foarte slaba sincer.”

Carolina Gorun. Interpreta care, recent, a devenit mamica se numara si ea printre cele mai inalte vedete de la noi.

Citeste si :  Provocare la patrat. Vedetele care au devenit mame in pandemie

Zinaida Julea. Cantareata de muzica populara s-a remarcat intotdeauna nu doar prin talentul si vocea ei, dar si prin inaltimea care o scoate in evidnta, atunci cand se afla pe scena alaturi de colegi.

Violeta Grecu. Soprana, care a devenit, de curand, mama are o inaltime de 1,8 m, care pe parcursul sarcinii, i-a evidentiat burtica si mai mult. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citeste si :  Cei mai frumosi barbati din lume ai anului 2020. Care sunt celebritatile ce se regasesc in top
Articole din aceeasi categorie