14.07.2023
Pana la lacrimi! Mesajul cumtremurator pe care l-a lasat una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume, inainte de a pierde lupta cu cancerul

Inainte sa moara, Crisda Rodriguez a scris un articol cu sfaturi de viata.

1. Aveam cea mai scumpa masina din lume in casa mea, iar acum sunt intr-un scaun cu rotile in spital.

2. Casa mea este plina de tot felul de lucruri valoroase, imbracaminte de marca, obiecte de marca si de valoare. Dar corpul meu este infasurat intr-un cearsaf si o foaie subtire de panza furnizata de spital, ca pentru toti pacientii.

3. Am bani uriasi in banca. Dar acum nu primesc un mic beneficiu din acesti bani.

4. Casa mea este ca un palat, cu un pat confortabil, dar stau intinsa intr-un pat dublu intr-un spital.

5. Pot sa merg de la un hotel de cinci stele la un alt hotel de cinci stele. Dar acum imi petrec timpul mutandu-ma de la un laborator la altul in spital, aceasta este conditia vietii mele.

6. Am avut sapte bijuterii scumpe pentru a-mi accesoriza parul – acum nu am par pe cap din cauza bolii.

Fact Check: Netizens confuse 2 popular bloggers in emotional post on love -  India Today

7. Am o gramada de bani, pot sa merg sa vizitez orice vreau, dar acum starea mea nu este asa cum trebuie, nu pot sa merg si sa ma bucur.

8. Desi sunt multe alimente in lume, in dieta mea am doar doua tablete pe zi si cateva picaturi de sare noaptea.

Aceasta casa, aceasta masina, acest avion, acest mobilier, atatea conturi bancare, atata reputatie si faima, niciunul nu este de folos.

Niciunul dintre aceste lucruri costisitoare sau multi bani in diferitele mele conturi nu m-au putut ajuta sa ma usureze timp de 5 minute sau sa ma salveze de aceasta boala periculoasa.

Viata reala este despre a distra multi oameni si a-i face sa zambeasca „nimic nu este real decat moartea” Viata este atat de scurta...

In concluzie a celor spuse:  La sfarsit, toate lucrurile, bani uriasi in diferite conturi, masini scumpe, casa foarte scumpa, mobilier, toate acestea nu sunt nimic in fata sanatatii, deoarece toata lumea stie ca „Sanatatea este bogatie”. Asa ca fii fericit, sanatos si bucura-te de viata.

Articole din aceeasi categorie