14.06.2022
„Pana in adancul sufletului!” Ivan Dorn a dedicat tuturor ucrainenilor refugiati un scurtmetraj emotionant - VIDEO

In filmuletul sau este aratat prin ce trec acum ucrainenii, care, din cauza razboiului, au fost nevoiti sa plece in strainatate pentru a fi in siguranta. 

Dupa anul 2014 Ivan Dorn nu a incetat sa concerteze in Rusia, fapt pentru care a fost foarte criticat de catre ucraineni. Cu toate acestea, el a subliniat ca el si in strainatate e ucrainean si reprezinta exclusiv cultura ucraineana oriunde nu ar merge. 

Insa, data de 24 februarie 2022 a schimbat totul. Artistul nu ascunde ca a pus capat pe tot ce tine de Federatia Rusa. Plus la asta, artistul a anuntat ca el va evolua pentru rusi doar in cazul in care „Moscova isi va schimba flagul cu cel ucrainean”. 

In prezent, Ivan Dorn traieste impreuna cu familia sa la Paris. De asemenea, el evolueaza la diferite concerte de caritate si aduna bani pe care ii doneaza ucrainenilor. 

Irina Shayk, Adriana Lima, Natalia Vodianova - vezi cum aratau cele mai celebre modele la inceputul carierei lor - FOTO

Recent, artistul a publicat pe Instagram un videoclip, care cu siguranta nu lasa pe nimeni indiferent. In scurtmetrajul sau el a atras atentia asupra sindromului post-traumatic care a aparut la mai multe persoane de cand a inceput razboiul. 

Frica, confuzia, anxietatea, atacurile de panica - este ceea de ce sufera sute de ucraineni. Toate aceste stari, artistul a incercat sa le demonstreze in videoclipul sau. 

„Suntem sfasiati, insa mult mai uniti si mai puternici. Sunt mandru de natiunea mea. Ne vom apara independenta, ne vom apara casa. Este dedicat fiecarui ucrainean care este curajos si are o vointa puternica”, a mentionat Dorn. 

Dupa cum spune descirerea videoclipului - „este un film despre refugiatii ucraineni, filmat in sprijinul tuturor persoanelor stramutate in interior”. Autorii au remarcat ca, pentru a trece peste amintirile legate de razboi, refugiatii au nevoie sprijinul tuturor. 

„La 10 ani arata foarte cool!” Internautii au ramas incantati de ultima aparitie a fiicei renumitei interprete Beyonce si a lui Jay-Z - FOTO

Internautii au ramas entuziasmati de videoclip. „Da, este ceea ce traieste acum majoritatea ucrainenilor”, „Pana la lacrimi! Doare atat de tare. Un videoclip sufletesc”, „Atat de adevarat”, „Avem nevoie acum unul de celalalt”, „Pana in adancul sufletului”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie