15.10.2020
„Oriunde nu am pleca, suntem cu gandul la casa, la palma asta mica de pamant." Cu un mesaj puternic, care rascoleste sufletele tuturor moldovenilor, a fost lansat videoclipul lui Viorel Cires in colaborare cu Nicolae Botgros

Chiar de hramul orasului, orchestra „Lautarii” a lansat impreuna cu Viorel Cires o piesa dedicata Chisinaului, dar si intregii tari: „Nicaieri nu-i ca in Moldova”.

In pofida faptului ca restrictiile din cauza pandemiei au stopat concertele grandioase, cu care eram obisnuiti atat noi, cat si artistii, acestia nu inceteaza sa incante publicul cu diferite melodii. Nici ascultatorii nu se limiteaza doar la ascultat, ci gasesc intotdeauna solutii de a se distra, dupa cum a spus si Nicolae Botgros in interviul pentru O Seara Perfecta: „Oamenii gasesc modalitate de a petrece, fie ca-i sarbatoarea orasului sau alta sarbatoare, oamenii gasesc modalitatea si vad ca sarbatoreste lumea. In oras lumea se petrece si eu am de gand sa stau acum la masa... ne intalnim cu toata familia noastra.”

Maestrul spune ca isi aminteste cu drag si ii este dor de concertele din Piata Marii Adunari Nationale, cand se strangeau mii de oamenii in hora si dansau dupa muzica orchestrei. „Cea mai frumoasa hora din lume. Astept cu nerabdare sa mai cant la o hora mare”, a spus acesta.

Viorel Cires s-a alaturat celor spuse de Nicolae Botgros si a adaugat ca isi doreste „sa trecem peste tot calvarul acesta” creat de virusul COVID-19.

Despre videoclip ambii spun ca este deosebit si spera ca publicului sa-i placa la fel de mult, ca si lor.

Urmareste intregul interviu oferit de cei doi artisti, dar si noua piesa, in reportaj:

Citeste si :  Prieteni sau concurenti? Ce relatie au fratii Advahov cu Nicolae Botgros. „Ne intalnim foarte rar”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie