19.11.2020
Orice femeie viseaza sa puna mana pe vreunul dintre ei. De Ziua Barbatului facem un update la lista cu holtei

La data de 19 noiembrie, in peste 60 de tari ale lumii este marcata Ziua Internationala a Barbatului.

Citeste si :  „O scurta pauza de sport si din nou la munca." Cum isi intareste Igor Dodon forma fizica, dupa infrangerea la alegerile prezidentiale

Cu ocazia acestei sarbatori ti-am pregatit un top al celor mai sexy barbati din Moldova, care inca nu s-au casatorit.

Emilian Cretu

Emilian este mai mereu inconjurat de cele mai importante femei din viata lui, mama, surorile si nepotica, insa actorul nu si-a prezentat niciodata iubita in mediul online.

Dan Balan

Scoate hit dupa hit si reuseste sa ne surprinda de fiecare data prin nonconformism si originalitate. E talentat si se bucura de succes atat in Moldova, cat si peste hotare. Fostul membru O-Zone ramane a fi unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi. Desi presa l-a cuplat anterior cu o artista din Bulgaria sau acum, cu ucraineanca Tina Karol, inima lui pare sa fie inca greu de imblanzit.

Victor Suiu

E un model de succes. Moldoveanul este stabilit in Dubai si se bucura de colaborari frumoase cu unele dintre cele mai cunoscute branduri. E perseverent, muncitor si carismatic, calitati care, cu certitudine, ii prind bine unui barbat.

Valeriu Gutu

E un sportiv si un model de succes. In 2014, Valeriu a ajuns in top 10 cei mai frumosi barbati din lume si continua sa faca modelling, fiind implicat, pe langa asta, si intr-o multime de activitati sociale utile si interesante.

Igor Sirbu

Igor Sirbu este un cuceritor cu experienta. Tanar, energic, stilat si mereu activ si plin de idei, aceasta nu si-a gasit inca inima pereche, iar daca o are, o pastreaza in mare taina.

Eduard Malareu

Noul membru al formatiei AKORD i-a luat locul lui Igor Stribitki nu doar in colectiv, dar si in inimile fanelor. Fostul concurent de la Vocea Romaniei s-a incadrat perfect in cea mai sexy trupa masculina din showbizul moldovenesc.

Ionel Istrati

Este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Moldova, iar fanele il iau cu asalt la fiecare concert.

Arsenium

Fostul membru O-Zone acum are o cariera solo in Rusia si Romania, insa inima lui e libera.

Giovanni Cretu

El este unul dintre cele mai cotate modele masculine din Republica Moldova si incinge Internetul de fiecare data cand posteaza noi fotografii.

Denis Roabes

Denis Roabes cunoscut si ca „The Motans” ne incanta cu melodii si versuri de suflet. A colaborat cu vedete precum Delia, Inna si Irina Rimes. Cantaretul are o multime de fane, dar ramane, deocamdata, burlac.

Cristian Perepeliuc

El este o prezenta cuceritoare pe scena Teatrului Geneza Art, dar si in videoclipurile in care apare. Talentul, carisma si nu in ultimul rand, fizicul fac din frumosul actor unul dintre cei mai ravniti burlaci.

Nicu Turcanu

L-a jucat pe Dorian Gray pe scena teatrului Geneza Art, dar se pare ca in viata reala nu a imprumutat nimic din trasaturile personajului cotropitor de inimi. Talentatul actor este, deocamdata, neinsurat.

Yura Puscasu

Iti taie respiratia modelul Yura Puscasu. Cu o musculatura impunatoare si o privire cuceritoare, tanarul suceste mintile oricui.

Mark Stam

A devenit cunoscut in Moldova si Romania mai ales dupa ce a lansat piesa „Doar Noi" in colaborare cu Alina Eremia. Pe langa faptul ca e talentat, mai e si chipes, dar se pare ca inima lui e inca libera.

Dan Ionita

Dan Ionita este fondatorul magazinelor Max Fashion si Max Women. Acesta a fost casatorit, insa a divortat. Din acea relatie el are un fiu de 5 ani, pe nume Artur, cu mama caruia se intelege foarte bine, dupa cum afirma omul de afaceri. Desi nimic nu pare sa il impiedice, omul de afaceri nu se grabeste sa se casatoreasca din nou.

Gabriel Nebunu

Simtul umorului il caracterizeaza perfect, iar talentul lui este cunoscut de toti moldovenii. Interpretul de muzica populara, Gabriel Nebunu este un tanar extrem de carismatic, dar inima lui e libera.

Roman Burlaca

Cel mai sexy regizor de la noi acum este intr-o relatie cu Gabriella Damir, insa cei doi nu se grabesc sa-si oficializeze casatoria.

Dan Virlan

Dan Virlan este un tanar blogger, nascut in Moldova, dar care si-a adunat armata de fani in afara tarii. La doar 22 de ani, Dan se bucura de un succes enorm, cucerind prin aspectul sau fizic atragator, dar si prin energia pe care o transmite prin fiecare filmulet. Tanarul este intr-o relatie cu o bloggerita din Rusia, Alisa Maksoni. Cei doi se cunosc de patru ani si filmeaza impreuna videouri nostime.

Maxim Zavidia

Chipes, ambitios si talentat, Maxim e unul dintre cei mai stilati interpreti din Moldova. Dupa ce a cucerit publicul de acasa, e hotarat sa-l cucereasca si pe cel din Rusia.

Patric Hanganu

Tanarul interpret obisnuieste sa-si bucure fanii cu vocea lui inconfundabila, talentul innascut si prezenta carismatica. Din cand in cand mai atata spiritele cu fotografii cu fosta iubita, dar povestea lor s-a terminat demult.

Vasile Macovei

E tanar, chipes si se bucura de succes, fapt pentru care orice femeie s-ar bucura sa-l cucereasca. Dupa ce a trecut printr-un divort scandalos, s-a restras din lumina reflectoarelor si isi tine viata personala departe de ochii lumii.

Dumitru Mitu

Este unicul burlac din Brio Sonores. Clopotele de nunta nu se aud batand, dar locul din inima lui este ocupat de o buna perioada, de frumoasa reporterita de la Stirile PRO TV, Iuliana Maranciuc.

Dima Trofim

Este unul dintre basarabanii care a reusit sa se faca remarcati in Romania. Munceste mult, canta, are un restaurant acolo si nu uita de felul in care arata.

Natan

Interpretul si compozitorul Eugen Doibani, alias Natan se numara si el printre burlacii cei mai cunoscuti pe la noi. Este foarte deschis cand e vorba de activitatea lui artistica si tare discret cand e vorba de viata personala. Nu stim ce este in inima lui, ca o tine tare bine ascunsa.

Citeste si :  Femeile de fier! Cine sunt doamnele care scriu istorie, fiind in fruntea statelor

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie