15.12.2023
Oprah Winfrey, de nerecunoscut dupa ce a slabit. Celebra prezentatoare TV a dezvaluit cum a reusit sa scape de kilogramele in plus

Oprah Winfrey a surprins pe toata lumea cu silueta sa, dupa ce a participat la premiera filmului The Color Purple din Los Angeles. Celebra prezentatoare TV se afla in cea mai buna forma a sa, iar recent a dezvaluit care este secretul.

Vedea in varsta de 69 de ani a ales sa poarte o rochie lunga, mov, extrem de mulata, care i-a pus in evidenta noua silueta. Ea si-a accesorizat look-ul cu un clutch mov stralucitor si pantofi cu toc asortati. In cadrul evenimentului, unde a fost in centrul atentiei, Oprah Winfrey a fost intrebata de jurnalisti care este secretul siluetei sale, iar prezentatoare a dezvaluit: „Nu este un singur lucru, sunt mai multe”, adaugand: „Intentionez sa raman asa”.

Dupa aparitia la premiera filmului The Color Purple, Oprah Winfrey a oferit un interviu pentru revista People, in care a vorbit despre modul spectaculos in care a slabit. Vedeta a recunoscut ca un medicament eliberat pe baza de reteta a ajutat-o ​​sa slabeasca, dupa ce a experimentat ani de fluctuatii in greutate si i-a fost „rusine” cu corpul ei. 

Oprah nu se teme sa recunoasca ca primeste ajutor de la experti, marturisind ca foloseste o „reteta aprobata din punct de vedere medical” alaturi de exercitii si dieta. Ea nu a dezvaluit care este medicamentul, insa tratamentele cu Ozempic si Monjourno sunt cele mai celebre in randul vedetelor.

„Faptul ca am primit o reteta aprobata din punct de vedere medical pentru gestionarea greutatii si mentinerea sanatatii se simte ca o usurare, ca o rascumparare, ca un cadou, si nu e ceva pentru care sa ma ascund si sa fiu ridiculizata inca o data. Am terminat cu rusinea”, a declarat Oprah pentru People.

Prezentatoarea TV a explicat ca a inceput sa-si schimbe parerea despre medicamentele de slabit dupa ce a discutat cu mai multi specialisti. Ea a inceput sa vada obezitatea ca pe o „boala” care nu are nimic de-a face cu „vointa” cuiva. Acum, Oprah si-a schimbat stilu de viata, facand mai mult sport, inclusiv drumetii, pentru a se mentine in forma. In plus, este atenta si la dieta ei, marturisind ca mananca ultima sa masa la ora 16:00 si bea cel putin 3,5 litri de apa pe zi.

Ea a inceput sa ia tratamentul pentru slabit chiar inainte de Ziua Recunostintei si si-a dat seama ca functioneaza pentru ca a acumulat mai putine kilograme decat o facea in mod normal in acea perioada a anului.

In luna septembrie, Oprah a gazduit un eveniment care a avut drept tema principala criza continua a obezitatii si a greutatii in randul adultilor. Aceasta a vorbit si despre medicamentele pentru slabit, precum Ozempic.

„Nu ar trebui sa ne acceptam cu totii corpul pe care il avem? Acesta ar trebui sa fie alegerea fiecaruia. Atunci cand am aflat de medicamentele de slabit, treceam printr-o interventie chirurgicala la genunchi si mi-am zis: Trebuie sa fac asta singura, fara ajutor. Pentru ca daca iau medicamente, aceasta este calea cea mai usoara”, a declarat prezentarea TV in urma cu cateva luni. 

Articole din aceeasi categorie