14.01.2021
Olia Tira, acum si profesoara. Ce preda interpreta si cati elevi are? „Mereu am avut aceasta frica, ca n-o sa am atata rabdare...”

Artista a inceput sa predea lectii de canto, dar sa practice si sesiuni de coaching, fapt care o incanta foarte mult, sustine ea.

Citeste si :  In doar 3 zile a acumulat 2 milioane de vizualizari! Cine este copilul care a cucerit publicul cu coverul la piesa lui Ionel Istrati - „Eu numai, numai”

De cand cu pandemia, multe vedete au incercat sa se reprofileze, iar unora chiar le-a reusit. Olia Tira, spre exemplu, a inceput sa practice lucruri pe care nu s-ar fi asteptat ca poate sa le faca. Artista a primit cateva solicitari de la tinerii care si-au dorit sa-i fie discipoli, iar aceasta a devenit profesoara lor de muzica. Deocamdata, interpreta spune ca are doar 3 elevi, insa ii place ceea ce face si intentioneaza sa extinda aceasta activitate.

Ce calitati trebuie sa aiba cei care isi doresc sa studieze muzica impreuna cu Olia, cat de mare este pasiunea ei pentru moda, dar si alte detalii interesante despre interpreta, afli din interviul de la O Seara Perfecta, unde artista a interpretat si o piesa live.

Citeste si :  Monica Bellucci, ca o diva de cabaret. Aparitia seducatoare pe coperta unei reviste

Sursa foto: O Seara Perfecta

Articole din aceeasi categorie