19.11.2020
Olga Tapordei a urcat in rochie pe cel mai inalt varf din Africa! „Poza este EPICA.”

Olga a pornit recent intr-o aventura in Africa, alaturi de alte femei curajoase.

Femeia de afaceri isi impartaseste frumoasa experienta cu prietenii de pe Instagram, acolo de unde se pot inspira numeroase femei.

Citeste si :  Si-au asortat tinutele si au evadat intr-o escapada in Sri Lanka! Olga Tapordei: „Calatoriile cu prietenele, dupa mine, sunt un must, ceva absolut, o necesitate.”  

Ieri, Olga a publicat o fotografie tocmai din varful muntelui, tinand drapelul Moldovei in mana, imbracata intr-o fusta lunga, alba si a marcat imaginea cu descrierea: „Am facut-o!”.

Internautii apreciaza modul de viata al Olgai si o sustin in toate activitatile, fiind si ei motivati sa-si depaseasca limitele si sa se bucure deplin de viata. „Felicitari Olga!! Iti admir curajul si puterea!!!”, „Poza cu rochia pe munte este EPICA. cea mai motivationala imagine pentru femei vazută vreodata.”, „Emani atâta energie @tapordei ca ajunge și dincolo de ecranele telefoanelor” - sunt doar cateva dintre aprecierile primite de la urmaritori.

Citeste si :  Femeie-uragan! Nu a mai asteptat sa treaca pandemia, si-a pus mastile in valiza si a pornit sa cucereasca Africa. Olga Tapordei: „Azi pornesc spre Kilimanjaro.”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie