29.08.2024
Oleg Spînu a lansat prima sa piesă în limba rusă. Reacția fanilor: „Următorul Dan Bălan al Moldovei” - VIDEO

Oleg Spînu a lansat o melodie nouă, de aceasta dată însă, în limba rusă. Piesa se numește „Только ты одна” și este acompaniată de un videoclip filmat sub lumina lunii și învăluit într-o atmosferă romantică.

Oleg cântă despre iubire! Versurile sunt dedicate unei persoane speciale, el descriind-o ca fiind un diamant și lumina din jurul lui. 

Simone Biles s-a fotografiat cu toate medaliile sale olimpice. Mesajul emoționant postat de gimnastă - FOTO

Melodia are și un videoclip filmat în clar de lună, împreună cu o tânără, care adaugă o notă de romantism scenei.

„Wow! cântecele în rusă sună altfel! Felicitari!”, „Următorul Dan Bălan al Moldovei. Continuă, ai o voce superbă!”, „Piesa este super! Succese mari!”, „Foarte frumoasă piesa și frumos interpretată, bravo Oleg!”, „Te descoperim, cu orice piesă tot mai fantastic, capabil de a cânta piese de diferite genuri”. „O voce plăcută ai, Oleg”, sunt câteva dintre mesajele primite de la fanii lui, pe Instagram. 

A spus „DA”! Prezentatoarea știrilor PRO TV, Diana Ambros, a fost cerută în căsătorie. Totul s-a întâmplat în Grecia - FOTO/VIDEO

Popularitatea lui Oleg Spînu a crescut după participarea sa la „Romanii au talent”, în sezonul 13. Tânărul se poate mândri că a cântat pe scena alături de mari artiști din România, precum Andra, Paul Surugiu (Fuego) și alții. Într-un interviu exclusiv pentru protv.ro, adolescentul supranumit „Doctorul de inimi”, a mărturisit că participarea la emisiune a însemnat cheia succesului pentru cariera sa muzicală: „Multă lume din Moldova și din România a început să mă urmărească pe rețelele sociale și să-mi scrie”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ oleg.spinu.7

Articole din aceeasi categorie