26.01.2023
Octupletii nascuti de Nadya Suleman au implinit 14 ani. Cum se descurca la 47 de ani femeia care are 14 copii in total

In 2009, Nadya Suleman a socat o lume intreaga: a adus pe lume, prin cezariana, 8 copii. Nu i-a fost tocmai usor sa ii creasca si, de-a lungul timpului, a avut mari probleme financiare, in conditiile in care “octomama” mai are inca 6 copii, pe langa octupleti. A trecut insa cu bine peste momentele dificile, iar acum i-a sarbatorit pe octupleti la implinirea a 14 ani.

In urma cu 10 ani, Nadya Suleman isi declara falimentul – avea datorie la intretinere de 30.000 de dolari, plus alte datorii de un milion de dolari. Octomama a aparut chiar si in filme pentru adulti ca sa isi plateasca datoriile uriase.

Ca sa intretii 14 copii costa o avere, asa ca Nadya a profitat de ziua ocupletilor ca sa mai faca un ban. Aceasta a realizat un pictorial platit cu copiii, care a fost publicat in Daily Mail. De ziua lor, Nadya si-a dus octupletii la karting, apoi i-a scos la masa la o pizzerie.

Cine e Nadya Suleman si cum a ajuns sa nasca octupleti

In 2008, medicul Michael Kamrava, specialist in fertilitate, i-a implantat Nadyei Suleman 12 embrioni, desi numarul maxim recomandat pentru varsta ei era de 3. Declaratiile privind sarcina sunt destul de controversate: Nadya a sustinut ca ea si-ar fi dorit doar gemeni si ca medicul nu i-ar fi spus ca urmeaza sa nasca 8 copii. Ceea ce e insa destul de greu de crezut. Nadya insasi i-a cerut medicului sa ii implanteze 6 embrioni. In conditiile in care femeia mai avea inca 6 copii acasa. Conceputi tot prin fertilizare in vitro.

Intre timp, medicul si-a pierdut licenta si a fost nevoit sa paraseasca SUA.O echipa de 46 de medici si asistente au luat parte la nasterea octupletilor. Sase baieti si doua fete. Este un record mondial pana in prezent, pentru ca nu s-a mai intamplat sa supravietuiasca 8 copii la o nastere.

In prezent copiii Nadiei au crescut si “octomama” se mandreste cu ei pe retelele de socializare. “Octupletii sunt mici pentru varsta lor, dar sunt politicosi, gatesc, sunt vegani, citesc doua carti pe luna si isi fac temele fara sa fie obligati. In ciuda a ceea ce a spus presa despre ei, sunt copii model”, au scris cei de la New York Times intr-un reportaj. Din pacate, unul dintre copiii Nadyei a fost diagnosticat cu afectiuni din spectrul autist.

Articole din aceeasi categorie