29.09.2023
Oana Zavoranu, declaratii socante despre amanta lui Alex Ashraf. Cine este cea cu care vedeta a fost inselata

Oana Zavoranu este una dintre cele mai cunoscute si apreciate persoane publice din Romania, atat datorita personalitatii sale, cat si gratie modului unic de exprimare pe care il foloseste in discursul sau. Recent, aceasta a fost inselata de sotul ei, iar acum da cartile pe fata!

Oana Zavoranu trece prin al doilea divort din viata ei, dupa ce Alex Ashraf si-a gasit fericirea in bratele altei femei. Desi cei doi formau un cuplu de mai bine de 10 ani de zile, barbatul a ales sa plece de langa frumoasa bruneta, dupa ce s-a indragostit de o tanara domnisoara, destul de virala pe Tik Tok.

Vedeta, dupa ce a confirmat zvonurile divortului, a facut o serie de declaratii incendiare cu privire la femeia care a inlocuit-o in sufletul lui Ashraf! Potrivit Oanei Zavoranu, amanta sotului ei este o domnisoara cu moravuri usoare, care activeaza in industria pornografica, fiind atat dama de companie, cat si model de videochat:

„N-ai cum ca de la o actrita sa treci la o prostituata. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de cata tradare e vorba. I-am zis si lui, macar daca erai cu o femeie normala, cu o doctorita, cu o profesoara, era altceva. Nu cu una de la bordel! El ma mintea ca nu-i nimic, ca se intoarce acasa. Parsiv ca intotdeauna. Nu cred ca constientizeaza. E o cadere prea mare, ca de la Oana Zavoranu sa ajungi la o prostituata!

Pentru ca asta e, o prostituata. Pleaca in Geneva, iar el o asteapta acasa. O ia de la aeroport. Mai rau de atat nu se poate. E ca si cand eu as pleca de la Alex ca m-am indragostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zavoranu pentru CANCAN.

Mai mult decat atat, Oana Zavoranu a spus si cum s-a indragostit sotul ei de aceasta femeie. Se pare ca totul s-a intamplat pe Tik Tok, acolo unde domnisoara intra constant in sesiuni de livestream:

„Alex a cunoscut-o pe TikTok. Ea acum este plecata acolo. El o asteapta cumintel in casa facuta pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la puscarie. Fata a fost o videochatista paguboasa, iar cand l-a cunoscut pe Alex si a aflat cine e, a facut tot posibilul sa-l stoarca de bani. Ca barbat, cum dracu sa pleci tu de langa un diamant pentru o asemenea mizerie de femeie? E rusinos. Cum tu, ca barbat, sa stai acasa si sa scoti cainii aleia la plimbare, in timp ce ea se prostituteaza la Geneva?”, a continuat Oana pentru sursa citata.

Cine este si cum arata femeia cu care a fost inselata Oana Zavoranu

Au aparut si primele imagini cu tanara care i-a furat inima lui Alex Ashraf! Aceasta s-ar numi „Alexandra” si ar avea o cariera lunga in industria videochat-ului. Din imaginile publicate de sursa mentionata anterior, asemanarile cu Oana sunt uimitoare. Tanara este tot bruneta, focoasa, cu buze mari si bust generos.

Reactiile oamenilor nu au intarziat sa apara, dupa ce s-a aflat cine este amanta lui Alex Ashraf:

„Tu esti mult mai frumoasa!” // „Doamne fereste!” // „E strigator la cer, Oana! Tu esti o femeie adevarata, nu ca aia...”., sunt doar cateva dintre comentariile primite de Oana Zavoranu la postarea in care anunta despartirea de Alex.

Articole din aceeasi categorie