27.11.2021
O zi de nastere ca in visuri. Xenia Piciughin, impreuna cu Sasha Lopez au ales o destinatie minunata pentru a sarbatori aceasta zi - FOTO

Ieri, a fost ziua de nastere a Xeniei Piciughin, care a implinit 30 de ani. Aceasta, impreuna cu sotul sau, Dj-ul Sasha Lopez au ales ca destinatie - Maldive, pentru a sarbatori acolo acest eveniment. 

Cuplul au postat o poza comuna, unde se tin de mana, stand ambii pe scranciob, cu picioarele in apa de o culoare albastra, cu un fundal in spatele lor incredibil de frumos.

„Cand e ziua ta de nastere in Maldive, e ca orice alta zi, fiindca alaturi de el esti mereu fericita”, a scris omagiata pe pagina sa. 

Sasha Lopez a scris: „Mai tanara decat maine. La multi ani iubire”. 

Horoscop 28 noiembrie. Gemenii vor sa experimenteze ceva nou, Scorpionii au parte de o surpriza pe plan amoros

Pe pagina sa de Instagram, Xenia a scris o postare mare, in care si-a impartasit gandurile cu urmaritorii sai. 


„30 de ani in urma am venit din cosmos pe aceasta planeta, ca sa iubesc, sa creez si sa luminez sufletele altor oameni cu lumina mea. Asta fac, sper ca imi iese”, mentioneaza Xenia.

Pentru acest an, Xenia spune ca si-a pus scopuri si intentii puternice. „Va fi un an exploziv! Voi zbura mai sus, mai intens, mai luminos”.

„Eu ma iubesc, pe bune, din ce in ce mai mult. Eu imi zic asta uneori in oglinda Imi iubesc corpul si fata, si mai ales pistruii pe care toata viata i-am urat. Sunt libera de oameni, nu sunt dependenta de ei. Am cel mai tare proiect care o sa ajute multe vieti. Am o familie cum nu credeam vreodata ca voi avea. Am multe hobby-uri si voi incepe sa le explorez. Eu nu mai incerc sa par intr-un anumit fel asa ca nu-mi pierd energia. Pot sa discut pe multe teme diferite cu oameni diferiti. Imi place maxim rolul de mama, dar pentru mine nu este suficient sa ma rezum doar la el. Inca nu am invatat sa incetinesc fara sa nu ma invinovatesc, dar sunt in proces. Am inceput sa construim casa noastra, dar am inteles ca deocamdata nu vreau sa traiesc in ea. Nu vreau sa prind radacini intr-un loc. Am inteles ca copilul meu e cel mai mare invatator al meu, lectiile continua. Sunt sexy. Sunt diferita. Si da, imi voi permite sa postez acest text pe instagram. Ceea ce inseamna ca mai sunt si ne-modesta”, a afirmat femeia intr-o postare de pe pagina sa de Instagram.  

Dupa spusele acesteia, cu doar doi ani in urma ea nu ar fi indraznit sa se gandeasca la asa ceva, insa, cu timpul si cu multa munca, ea a inteles ca merita sa se iubeasca si sa fie iubita. 

Vine iarna, dar inca nu ai dispozitie de sarbatori? Bloggerita Tatiana Koberidze iti da cateva sfaturi pentru a crea usor o atmosfera de Craciun: „Trebuie sa te inconjori cu magie” - VIDEO

Cuplul a plecat in vacanta cu inca niste prieteni, si anume cu Daniela Ciocanu, sotul sau Victor Ciocanu si fetita lor Miranda. La ora 12 noaptea, acestia au felicitat-o pe Xenia, unde i-au cantat, i-au urat de bine si au pus-o sa isi puna o dorinta in timp ce sufla lumanarea de pe tort. 

Multi urmaritori i-au urat ganduri frumoase si urari de bine. „La multi Ani fericiti, femeie MINUNATA!!!”, „suflet divin -La mulți ani”, „La mulți ani Xenia. Creează, trăiește și radiază frumusete deoarece îți reușește de minune și inspiri frumos și pe altii”.  De asemenea, tanara a fost felicitata de prieteni si apropiati care, la fel, i-au urat doar lucruri frumoase.

„Citesc mesajele voastre si ma bucur”, a scris Xenia. 

Sergiu Istrati si Xenia Piciughin s-au casatorit in vara anului 2019 si au o fetita de 1 anisor, pe nume Ama.

 

Articole din aceeasi categorie