04.08.2022
O tara de la care s-au asteptat putin, dar care le-a oferit mai mult decat si-ar fi imaginat! Vezi video-ul emotionant filmat de vloggerii americani in Moldova: „Conform Google, astazi vizitam cea mai „rea” tara din Europa...” - VIDEO

Yes Theory este un brand media digital american construit in jurul unui canal YouTube fondat de Thomas Brag, Ammar Kandil, Matt Dajer si Derin Emre. Baietii viziteaza in cadrul proiectului lansat diverse tari, iar impresiile si realitatea vazuta este distribuita pe larg pe canalul lor de Youtube. De curand, tinerii au vizitat si Republica Moldova, iar mai multe despre impresiile cu care s-au ales vedeti in articolul de mai jos. 

Ultimul video publicat de baietii de la Yes Theory a fost filmat chiar in Republica Moldova. Cei 3 au intitulat filmarea lor „Vizitand cea mai „rea” tara din Europa”. 

Desi multi s-ar fi asteptat ca vloggerii sa critice sau sa ramana dezamagiti de tara noastra, realitatea a fost cu totul alta. 

Cei 3 au avut parte de aventura vietii lor in Republica Moldova, iar ospitalitatea si bunatatea caracteristica poporului nostru i-a impresionat pe tineri. 

Asadar, tinerii au petrecut 3 zile in tara noastra, perioada in care au reusit sa cunoasca oameni interesant si sa interactioneze cu ei, dar totodata si sa descopere locuri adorate de chisinauieni. 

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Odata ajunsi in Moldova, cei 3 se intalnesc cu un barbat mai in varsta, pe nume Mihail si il intreaba de cel mai apropiat parc de distractii, dar in scurt timp batranelul da dovada de dorinta de comunicare si ii urmareste pe tineri pentru a petrece timpul alaturi de ei. Acesta le marturiseste ca adora aventurile, iar o ocazie ca aceasta nu se iveste in fiecare zi. Entuziasmul si energia pozitiva cu care i-a intampinat batranelul a facut din Republica Moldova mai degraba cea mai „draguta” tara din Europa, dar nu cea mai „rea”, asa cum o catalogheaza Google.

Pe langa pozitivitatea lui, baietii ajung sa cunoasca faptul ca barbatul si-a pierdut familia intr-un accident de masina, iar momentul devine unul de-a dreptul emotionant.

Vloggerii au vizitat parcul de distractii de la Valea Morilor, Castelul MIMI, dar si un local in care isi dau intalnire tinerii din Republica Moldova numit Pianaya Vyshnia.

Acestia au purtat discutii si cu cateva tinere ingenioase si au realizat ca potentialul Republicii Moldova este unul mare si unul care trebuie cu siguranta pus in valoare. 

Doina Danielean si-a botezat fetita! Vezi ce tinute au purtat jurnalista si micuta Eva-Maria pentru marele eveniment - FOTO/VIDEO

Asadar, desi Google a catalogat Moldova drept cea mai „rea” tara din Europa, realitatea cu care s-au confruntat baietii le-a creat o alta impresie.

Acum, tinerii mai tin legatura cu „bunelul” lor din Moldova, iar emotiile si impresiile traite aici ii va face probabil pe tineri sa revina aici cu drag. 

Horoscop 4 august 2022. Zodia care alearga dupa bani si dragoste, dar le pierde pe amandoua. Apar mari cheltuieli

Sursa  FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie