12.10.2019
O noua „Barbie” ia cu asalt retelele de socializare. Cum arata femeia obsedata de celebra papusa
Este copia papusii Barbie, dar insista ca nu si-a facut nicio operatie estetica. Argentinianca Marcela Iglesias este obsedata de celebra papusa si investeste in lookul sau pentru a semana perfect cu ea.

Marcela Iglesias face senzatie pe retelele de socializare cu lookul sau de Barbie: par lung, forme voluptoase si haine sexy, care sa ii puna trupul apetisant in valoare. 

Vedeta-Instagram primeste insa o multime de mesaje in care este acuzata ca a apelat la operatii estetice pentru corpul ei de „papusa”. Marcela insista ca este suta la suta naturala, dar recunoste ca sotul ei s-a operat ca sa semene mai mult cu… Ken. 

Marcela locuieste in Los Angeles, este mamica si spune ca obsesia ei pentru papusa Barbie a inceput in copilarie. 

Momentul care a declansat-o a fost cel in care mama sa a refuzat sa ii cumpere papusa preferata. In adolescenta, obsesia ei a devenit si mai mare, iar acum si-a implinit , in sfarsit, visul: a reusit sa se transforme intr-o Barbie in viata reala.

Marcela spune ca ii ia 40 de minute sa creeze look ul de papusa, care presupune un intreg arsenal - peruci, machiaj, lentile de contact si costume inspirate de lumea lui Barbie.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie