11.02.2024
O mana de om, un munte de talent! La doar 10 ani, Maria Clara Postelnicu i-a fermecat pe juratii de la Romanii au talent cu interpretarea ei: „Ai un talent colosal! Tu deja esti un artist complet!”

Clara a colaborat cu Opera Comica pentru Copii intr-un musical: „School of Rock”. Fetita a mai participat la concursuri si a dublat desene animate.

​Maria Clara a mai participat in sezonul 12 la Romanii au talent. Isi aminteste cand a aparut la televizor si rade de cum vorbea la 8 ani. Acum la 10 ani spune ca „treburile s-au mai schimbat”.

Maria Clara Postelnicu (15)

S-a gandit sa se inscrie din nou la Romanii au talent pentru ca vrea sa le arate juratilor ce poate acum si pentru ca a evoluat foarte mult pe partea de vocea.

Maria Clara Postelnicu (13)

Clara canta la pian de la varsta de 7 ani. Stie ca inca este la inceput, dar este mandra de ea.

Mihai Bobonete: „Tu ai fost sefa la scena!”;

Maria Clara Postelnicu (14)

Andi Moisescu: „Vreau sa spun doar doua lucruri. Imi e mila de pe acum de baietii care vor incerca sa te cucereasca si doi, as vrea sa-i felicit sincer pe parintii tai”;

Maria Clara Postelnicu (11)

Andra: „Nu ca esti talentata! Ai un talent colosal! Faza faina e ca tu si stii ce sa faci cu el. Stii cum sa domini scena, efectiv am fost acolo captivi in momentul tau. Daca faci asta de mica, tu deja esti un artist complet”;

Articole din aceeasi categorie