29.07.2020
„O iubesc pe Meghan, dar nu sunt mandru de cine este astazi.” Thomas Markle a comentat noua viata a fiicei sale

Pe fondul lansarii unei carti despre viata cuplului regal si despre motivele reale ale mutarii lor in Statele Unite, Thomas Markle a criticat-o din nou public pe fiica sa vitrega, Meghan Markle si pe sotul ei, Printul Harry.

Citeste si :  Meghan Markle si ziarele britanice, razboi total. Ducesa a cerut blocarea unui articol compromitator

Thomas Markle nu a mai aparut in tabloidele britanice de mult timp, dar acum, inainte cu cateva saptamani de lansarea cartii despre viata fiicei sale vitrege si plecarea acesteia din Familia Regala, „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”, a decis sa acorde un interviu ziarului The Sun, despre care sustine ca nu a fost platit pentru a vorbi.

In mediul online tot mai activ se discuta despre extrasele publicate inainte de lansare, iar utilizatorii retelelor de socializare asteapta reactia Ducelui si a Ducesei la aceasta biografie. Potrivit lui Thomas, fiica sa vitrega si sotul ei nu ar trebui sa se implice in discutiile despre carte, pentru ca reputatia lor sa nu aiba de suferit:  „Acum in lume nu sunt cele mai buni vremuri ca sa te plangi pe ceva, anume in aceste zile toti oamenii de pe planeta sufera din cauza pandemiei cauzate de Coronavirus”.

Conform ultimului extras disponibil din carte, este declarat faptul ca Meghan si Harry au refuzat optiunea pe care o ofereau pentru a-l proteja pe Thomas de presa. „Casa Regala s-a oferit sa ma ajute, dar au refuzat intr-un final. Este o veste incredibila, desigur.",a spus Thomas.

Mai devreme, Megan si Harry i-au cerut lui Thomas sa nu vorbeasca cu presa. Este de remarcat faptul ca, mai devreme, Thomas, in timpul emisiunii Good Morning Britain, si-a exprimat speranta ca va putea sa stabileasca o comunicare cu fiica sa vitrega si ca: „Regina Elisabeta va interveni pentru a rezolva despartirea familiei”.

Thomas Markle, care de mai bine de doi ani nu comunica cu fiica sa vitrega, nu a fost prezent la nunta acesteia cu Harry si nu l-a vazut niciodata pe nepotul sau, Archie, mai spune ca totusi o iubeste pe Meghan, dar nu este deloc mandru de actiunile sale. „O iubesc pe fiica mea, dar nu sunt mandru de cine este astazi.", a declarat barbatul. 

Surse foto: Google.com, Getty Images

Articole din aceeasi categorie