30.11.2019
O femeie gardian dintr-o inchisoare a intretinut relatii intime cu un detinut! Blonda ar putea ajunge si ea la puscarie
O tanara de 27 de ani care a lucrat gardian la o inchisoare din Marea Britanie a intretinut relatii intime cu un detinut. Ayshea Gunn a avut o relatia de patru luni cu Khuram Razaq, un barbat de 29 de ani.

Superiorii sai de la inchisoarea Berwyn au aflat despre aceasta poveste si nu au lasat lucrurile asa. Ayshea Gunn a fost data afara, retinuta si s-a ales si cu un proces de toata frumusetea. Avocatul sau, Andrew Egerton, sustine ca femeia a pledat vinovata. Tanara a fost scoasa pe cautiune si urmeaza sa se prezinte in fata judecatorului pe 23 decembrie, potrivit Daily Star.

Detinutul are de ispasit o pedeapsa de 12 ani de inchisoare

Procurorul Robert Blakemore a precizat ca detinutul Khuram Razaq va putea vorbi cu magistratii printr-o conferinta video. El a fost arestat in 2016 si are de ispasit 12 ani de inchisoare pentru furt calificat si tentativa de omor. 

Relatia dintre Ayshea Gunn si puscarias a durat intre iulie si noiembrie 2018. Nu au fost facute publice detaliile povestii de iubire dintre cei doi, insa se pare ca tanara a intretinut relatii intime cu puscariasul. Ayshea ar putea ajunge si ea in in inchisoare, dupa faptele comise.

Ayshea Gun a studiat criminologia la facultate si a ajuns gardian in ianuarie 2017.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie