24.02.2021
O femeie din Marea Britanie vrea sa devina prima papusa sexuala umana. Cati bani a investit in operatiile estetice

Cindy Moore din Marea Britanie, in varsta de 31 de ani, vrea sa arate ca o papusa sexuala umana si continua sa-si modifice corpul pentru a ajunge cum viseaza. 

Cindy Moore are doi copii, dar nu ii pasa de gura lumii si pana acum a investit in operatiile estetice peste 10.000 de lire sterline pentru a semana cu o papusa sexuala. Mai mult, ea spune ca este abia la inceput si ca urmeaza sa faca si alte interventii, scrie thesun.co.uk.

Cindy Moore si-a marit sanii, si-a pus extensii de par si si-a “pompat” buzele pompate pentru a-si indeplini visul de a arata ca o papusa gonflabila plimbatoare si vorbitoare.

Femeia spune ca isi iubeste aspectul actual, chiar daca este fals, si e atat de obsedata de aceasta idee incat si-a scris si pe placuta de inmatriculare “DOLL” – care in traducere inseamna papusa. 

Moore a observat si faptul ca barbatii par mai atrasi de ea acum si ca pe strada acestia nu-si iau ochii de la sanii ei. „Incerc sa nu ies in cluburi prea mult pentru ca primesc o multime de priviri. Cred ca unele dintre ele se datoreaza sanilor mei atat de mari. Primesc multa atentie de la barbati, cred ca as putea sa merg la intalniri in fiecare seara, daca as vrea. Uneori, parca oamenii nu isi dau seama ca sunt de fapt o persoana si nu chiar o papusa sexuala”.

Dar mama din Salford, Great Manchester, spune ca transformarea ei extrema nu este inca terminata. "Mai am un drum lung de parcurs. Incerc sa slabesc mai mult si sa arat si mai mult ca o papusa sexuala. Vreau sa-mi schimb silicoanele si sa fac o liposuctie.”

Cindy spune ca de la 19 ani a simtit ca trebuie sa atraga atentia cu aspectul ei, insa ideea de a arata ca o papusa sexuala i-a venit dupa ce logodnicul ei, tatal celor doi copii, a inselat-o.

Articole din aceeasi categorie