26.03.2020
O durere fara margini! Mesajul emotionant scris de tatal lui Catalin Caragea dupa ce a aflat ca fiul sau nu mai este in viata: „Nimeni nu este intrebat cand doreste sa-si ia ramas-bun de la aceasta lume. A plecat prea devreme, lasand in urma numai tristete si durere. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, feciorasule!”

Decesul neprevazut al solistului trupei 7 Klase a ravasit inimile parintilor sai, dar si ale tuturor celor care l-au cunoscut.

Vestea a cutremurat o tara intreaga, iar o multime de vedete din tara, dar si de peste Prut au venit cu mesaje de ramas-bun pentru talentatul artist.
Totusi, cei mai afectati in aceste clipe de durere sunt parintii lui Catalin Caragea, cei care locuiesc peste hotarele tarii.

Citeste si : Actorul si scriitorul Ronin Terente - afectat de pierderea lui Catalin Caragea. „Toti isi fac pareri despre cineva din ceea ce vad cu ochii, din cum te imbraci, ce postezi, ce sharuiesti (...), dar asta nici macar nu crapa usa spre suflet, spre adevarata fiinta. Esenta nu poate fi citita pe micul ecran ascuns in buzunar.”
Tatal solistului, stabilit in Italia, a postat pe pagina sa de Facebook cateva randuri prin care-si ia adio de la copilul sau, mentionand ca niciun om nu stie cand isi treieste ultima zi din viata.
„Nimeni nu este intrebat cand doreste sa-si ia ramas-bun de la aceasta lume. A plecat prea devreme, lasand in urma numai tristete si durere. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, feciorasule!, a scris acesta in dreptul unei imagini cu fiul sau.

Conform unei postari de pe Facebook a producatorului trupei 7 Klase, Iurie Badicu, parintii lui Catalin Caragea sunt peste hotare, iar din cauza epidemiei, probabil, nici nu vor putea sa fie alaturi de fiul lor pe ultimul drum.
Citeste si : Iurie Badicu - destainuiri despre evolutia formatiei 7 Klase. „Nimeni (pana la lansare) n-a crezut in succesul acestui proiect, aproape nimeni, dubiul nereusitei il aveau si cei cu care lucram”

Tanarul locuia intr-un apartament din Chisinau. Acesta va fi inmormantat in cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuieste bunelul sau.
Citeste si : Jurnalistul Vitalie Cojocari - marcat profund de trecerea in nefiinta a lui Catalin Caragea, solistul 7 Klase: „A produs emotie pura si un Nistru de lacrimi in sufletele celor care l-au auzit cantand si nu-l vor mai auzi vreodata...”
Reamintim ca solistul trupei 7 Klase, Catalin Cargea a fost gasit fara suflare in dimineata zilei de 24 martie in apartamentul sau din capitala. Potrivit politiei, acesta s-ar fi strangulat cu o curea. Inainte de moarte, acesta nu a lasat niciun bilet de adio, prin care sa justifice acest gest.
Surse foto: Facebook.com; HaHaHa Production
Articole din aceeasi categorie