11.06.2021
O carte aleasa e un bun prieten! Afla ce carti citesc si recomanda vedetele PRO TV

Deoarece cartile si lectura sunt prioritare pentru un vocabular bogat, o dictie frumoasa, dar si o dezvoltare personala, echipa perfecte.md le-a intrebat pe prezentatoarele PRO TV ce carti interesante au citit si pe care le recomanda.

Sorina Obreja - Prezentatoare stiri PRO TV

„Printre ultimele carti pe care le-am citit si pe care le recomand cu drag este romanul “La sud de granita, la vest de soare”.

 O poveste de dragoste plina de emotie si mister, scrisa de japonezul Haruki Murakami. Hajime este eroul principal, un barbat care, dupa ce isi intemeiaza o familie si o afacere sprijinita de familia sa, o regaseste intamplator pe femeia pe care a indragit-o pe cand erau copii si colegi de clasa si de care in visele sale nu s-a despartit niciodata. De aici incep sa curga momentele pline de romantism, de emotie, de amintiri amestecate cu framantari si confuzie. Isi va parasi drumul pe care l-a ales ca sa-si urmeze pasiunea pentru femeia pe care si-a dorit-o decenii sau nu? Scris in stilul lui Murakami, care te face sa nu vrei sa lasi cartea din mana, acest roman este la fel ca “Padurea Norvegiana” - intens si misterios.”

Citeste si :  Ce vor sa vada oamenii? Profilul de Instagram a bloggeritei care s-a aruncat in gol a crescut cu peste 10 mii de urmaritori

Vlada Mardari - Prezentatoare iSanatate, PRO TV

„Ador sa citesc in ultimul timp despre metode naturiste pentru mentinerea sanatatii si prevenirea bolilor, iar „Ayurveda” e cel mai vechi sistem medical indian, cu o vechime de peste 5000 de ani. Aici am aflat si continui sa descopar foarte multe sfaturi utile. Recomand cu drag!” 

Citeste si :  Fashion Friday cu Xenia Bugneac: Spune adio rutinei nuntii si tinutelor incomode!

Cristina Gonta - Reporter iSanatate PRO TV si specialist medical 

Arta simplitatii de Domenique Laureau. 

Mi-a placut aceasta carte pentru ca ne invata ca ne putem bucura de armonie numai in momentul in care eliminam surplusul fie ca este vorba de obiecte, ganduri negative sau lucruri in plus, dar si cum sa traiesti viata cat mai simplu si natural.

 „De La Bine La Excelent ” de Zig Ziglar 

Este o cartea care te indeamna sa-ti faci viata mai frumoasa, sa excelezi pe toate planurile, atat in viata personala, cat in relatii si cariera. Mi s-a memorat un mesaj din acesta carte si anume: “Performanta nu poate exista fara pasiunea, dorinta, determinarea si entuziasmul.” As vrea sa mentionez ca pentru mine cartile sunt asemeni oamenilor. Apar cand ai nevoie.” 

 „O suta de zile de fericire” de Fausto Brizzi  

Mi-a oferit o lectie de viata si m-a facut sa reflectez asupra ei. Cartea ne aminteste ca viata e nepretuia si ca fiecare clipa conteaza. Desigur, am plans la final!”

Citeste si :  Celine Dion si-a cumparat un avion privat Bombardier, in valoare de 42 milioane de dolari

Valeria Capra - Prezentatoare stiri PRO TV

Lebada Neagra” , de Nassim Nicholas Taleb 

O carte complexa, complicata pe alocuri. Autorul numeste Lebada Neagra un eveniment extrem de rar, si in ciuda neprevazutului sau, gaseste explicatii prin care demontreaza ca a fost ceva predictibil.

“Aviatorul” de Evgheni Vodolazkin

Este de asemenea o poveste, nu despre un aviator propriu-zis, ci despre un personaj care face un zbor intre inceputul si sfarsitul secolului XX. Barbatul a fost supus unui experiment, a fost inghetat si s-a trezit intr-o alta realitate, lipsit de memorie si de amintiri. Este o poveste draguta, relaxanta, care te pune pe ganduri.

“Pacienta” de Alex Michaelides

E o carte pe care nu o puteam lasa din mana si nu ma puteam opri din citit. Este un thriller, un roman plin de mister si suspans, de aici si entuziasmul de a o citi continuu. O recomand pentru cei care vor o carte intensa sau care vor sa fie luati prin surprindere. Finalul a fost cel mai neasteptat, practic autorul se joaca cu cititorul sau. Sfarsitul romanului m-a uimit si chiar mi-a oferit o satisfactie, eu ador astfel de carti, ma relaxeaza, ma deconecteaza.”

Nu judeca cartea dupa coperta. Citeste si devii mai creativ. 

Citeste si :  „Happy 34” Valentina Nafornita si-a sarbatorit ziua de nastere in Barcelona. Cine i-a fost alaturi

Sursa foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie