21.05.2019
Nunta lor a spart tiparele. Fiul cel mare le-a fost cavaler de onoare, iar tortul miresei s-a preparat in fata invitatilor
Petrecerea lor a dat la o parte toate obiceiurile si le-a creat o amintire de nepretuit.

Cuplul din Romania, format din Loredana si Alin, a avut parte de o nunta speciala. Au facut-o la Mamaia, intr-un local elegant de pe malul marii. Cel mai interesant e ca tinerii au deja doi copii, iar baiatul lor cel mai mare a fost cavaler de onoare la ceremonia lor de casatorie. „Suntem amandoi corporatisti dedicati profesiei, nu prea aveam ganduri de casatorie si mai ales pentru una mare. Nu am pus pe primul plan asta, ci copiii. Tot timpul am spus ca este foarte frumos ca la nunta noastra copilul mai mare sa ne fie cavaler si sa ne aminteasca ca a participat la aceasta petrecere alaturi de parintii lui.”, a spus mireasa.

Fotografii care au imortalizat aceste clipe emotionante sunt un cuplu din Moldova, Irina si Adrian Grabarzei. Acestia au incercat sa redea perfect prin poze tot ce s-a intamplat in realitate. „Loredana si Alin nu si-au dorit fotografii la pregatiri. Ne-au zis ca nu-i reprezinta. In schimb, ei isi doreau cat mai multe cadre cu copiii. Asa ca nu am avut „imbracarea mirelui”, dar l-am surprins pe baietelul lor, Andrei, in niste ipostaze haioase, atunci cand se imbraca.”, a adaugat Irina.

Pentru noi ca fotografi a fost o provocare acest eveniment, pentru ca Loredana si Alin au organizat-o diferit fata de majoritatea mirilor. Ei si-au dorit mult copiii sa participe la nunta lor, motiv pentru care au organizat o nunta de zi, in aer liber, unde tortul s-a dat la 22:30, de fapt, a fost pregatit live, in fata invitatilor impreuna cu cavalerul Andrei. A fost mai mult o sarbatoare a intregii familii, unde lucrurile se intamplau fara graba sau stres. Au reusit sa se relaxeze, sa socializeze cu invitatii si sa se distreze (desi chiar de dimineata totul incepea cu stangul si parea ca lucrurile vor merge prost).”, a mai povestit fotografa.

Cei mai multi dintre invitati au fost copii, ceea ce a transformat nunta intr-o petrecere relaxanta si speciala de familie. „Sa fotografiezi copiii mirilor in ziua nuntii intr-adevar nu e usor. E deja a 4-a experienta a noastra si la toate evenimentele a fost mai greu sa cooperezi cu ei. In ziua nuntii e foarte multa agitatie, atentie si cerinte. Incercam sa stabilim un contact cu ei, aflam rapid ce preferinte au si incepem o discutie.”, a specificat tanara.

Urmareste deosebitul eveniment in fotografiile de mai jos.

Nu-i asa ca e o nunta cu adevarat impresionanta?

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: www.grabazei.com

Articole din aceeasi categorie