28.07.2020
Nu totul e atat de roz cum pare! Rodica Cioranica: „Parca nici motivatie nu e si telefoanele sunt cuminti, parca nici cafeaua nu e ca de obicei...”

Fondatoarea revistelor „Vip Magazin” si „Red” a publicat ieri o noua fotografie, insotita de o noua concluzie. Femeia le-a povestit internautilor ce inseamna pentru ea o zi de luni.

Citeste si :  5 vedete de la noi care au sosii. Nu ai sa crezi cu ce actrita seamana Rodica Cioranica

Se pare ca in aceasta lume exista mai putini oameni care adora zilele de luni, decat cei care nu le sufera. Printre cei din a doua categorie se enumara si jurnalista Rodica Cioranica. Aceasta a postat o noua poza, insotita de un text despre cum trec la ea primele zile dintr-o saptamana.

Cu toate ca in imagine, Rodica este imbracata intr-o bluzita cu flori colorate si poarta un zambet larg pe buze, descrierea de sub aceasta este viceversa. Ziarista s-a destainuit ca nu ii place sa lucreze lunea, mai ales la birou.

„Ziua de luni e o inventie total incompatibila cu munca. Cu munca la birou, mai ales. Parca ceva nu ajunge. Parca nici motivatie nu e, si telefoanele sunt cuminti, parca nici cafeaua nu e ca de obicei. Pe la ora 11 ma intrebam deja daca saptamana asta am putea pleca in weekend de joi... asa ceva. Deci, fara discutie, ziua de luni e contraindicata dusului la lucru. Si vara, la fel. Sper din tot sufletul sa imi schimb parerea pana maine!”, a notat Cioranica in descriera fotografiei care transmite emotii pozitive.
La final, ea le-a dorit urmaritorilor sai - „O saptamana cu spor, Chisinau!”

La tine cum a decurs prima zi din aceasta saptamana?

Citeste si :  De ce pleaca femeile dintr-o relatie? Rodica Cioranica: „Noua ni se face urat. Cateodata. Dupa anumite etape ale vietii.”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie