13.02.2020
Nu pune pret pe gurile care-i critica dur silueta. Fiica lui Roman Abramovich - in costum de baie in Ibiza
Miliardarul rus, Roman Abramovich, se poate lauda cu faptul ca intr-o vreme a fost cel mai bogat om din Rusia. S-ar parea ca are o viata de invidiat, lucru pe care il putem spune si despre fiica sa, asta daca aruncam o privire peste fotografiile publicate pe pagina ei de socializare.
Sofia Abramovici in varsta de 25 de ani isi petrecere vacanta intr-una dintre locatiile sale favorite din Spania. Tanara si-a organizat o plimbare in mare pe iaht.
Mostenitoarea milioanelor lui Roman Abramovici devine adesea tinta criticilor din cauza siluetei sale care nu este chiar trasa prin inel. Cu doi ani urma, Sofia si-a inchis profilul, cauza fiind cuvintele jignitoare, pe care aceasta le primea constant.
Cu timpul insa fiica miliardarului rus a invatat sa nu mai reactioneze la cuvintele carcotasilor. Sofia a inceput sa publice din ce in ce mai des poze in costum de baie sau haine mulate, care-i contureaza trupul. Acum tanara se odihneste in Ibiza. Blonda a impartasit o fotografie picanta, facuta pe iaht. „In cautarea unei perechi pentru Valentine's Day...”, a scris ea in descrierea acesteia.
Citeste si: E tinta invidiosilor. Cum arata si ce face fiica lui Roman Abramovich, Sofia, mostenitoarea unui imperiu de miliarde
Sofia Abramovici are peste 22, 4 mii de admiratori pe Instagram, care ii urmaresc cu sufletul la gura calatoriile si experientele. Cu toate ca incearca sa fie cat mai departe de ochii presei, oamenii sunt destul de curiosi sa stie cu ce se ocupa una dintre mostenitoarele celui care, pe vremuri, se considera cel mai bogat om din Rusia.
Ea este pasionata de echitatie, iar pe profilul sau oficial de Instagram putem observa numeroase poze cu cai, care, pe semne, sunt animalele ei preferate.
Amintim ca pe langa Sofia, Roman Abramovich mai are inca 6 copii: Arkadii, Ilya, Arina, Aaron, Anna si Leah Lou.
Citeste si: Frumuselul de milioane. Cum arata fiul de 25 de ani al lui Roman Abramovich
Sursa foto: Instagram.com, Google.com
Articole din aceeasi categorie