26.03.2020
Nu in vacanta, ci in carantina! Maldive - noua destinatie pentru cei infectati de coronavirus

La ordinele reprezentantilor guvernului din Maldive, o insula abandonata din Maldive a fost transformata intr-un resort de lux pentru cei infectati de COVID-19.

Potrivit South China Morning Post, una dintre insulele din Maldive, care nu mai este populata de oameni inca din anul 1990, a fost transformata intr-un spatiu dedicat tuturor celor bolnavi de coronavirus.
Pacientii vor fi tratati pe insula Villivaru din Atolul Kaafu, care se afla la aproximativ 15 km de capitala.
Citeste si : Printul Charles a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost testat pozitiv, iar acum se afla in carantina, la resedinta sa din Scotia - VIDEO
La reamenajarea acestui loc au muncit 50 de lucratori timp de 10 zile. Ei au construit o cladire ce contine 30 de camere dotate cu toate comoditatile necesare: aer conditionat, room-service, un mini-bar complet si un televizor. In aceasta perioada, doctorii vor oferi servicii gratuite tuturor bolnavilor, in plus, venirea vizitatorilor este interzisa.
Conform datelor oferite de ministrul turismului din Maldive, Ali Waheed, tara dispune de 1.158 de camere, ce contin 2.288 de paturi disponibile pentru toti cei care sunt infectati cu coronavirus.
Pana la etapa actuala, in Maldive au fost raportate 13 cazuri de COVID-19, iar statiunile turistice nu au fost sistate, fiind impuse doar unele restrictii cu privire la turistii care vin din Spania, Italia, Iran si China.
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie