03.11.2020
Nu are silueta de model, dar este mandra de corpul ei. Bebe Rehxa, fotografiata la plaja in costum de baie

Bebe Rexha este una dintre cele mai apreciate artiste din lume, cu peste 10 milioane de urmaritori pe contul de Instagram.

Artista nu are o silueta de model, dar nici nu pare sa o intereseze acest fapt, fiind mandra de felul in care arata. Dovada sunt si imaginile surprinse de paparazzi in vacanta din Cabo San Lucas.

Citeste si :  Brate si picioare ferme, abdomen tonifiat, fund bombat. Orice femeie si-ar dori un corp ca al ei. Ce sacrificii face Leo Ciobu pentru muschii perfect reliefati

Cantareata de 31 de ani se relaxeaza alaturi de iubitul ei in Mexic, cel cu care s-a afisat pentru prima data in martie. 

Imbracata intr-un costum de baie rosu, vedeta a fost fotografiata din toate unghiurile, fara sa fie deranjata de acest fapt. 

Anul trecut, Bebe Rexha si-a anuntat fanii ca sufera de tulburare bipolara, explicandu-le ca vrea sa o accepte exact asa cum este. Vedeta a marturisit ca multa vreme s-a straduit sa inteleaga simptomele si de ce simtea nevoia sa nu iasa din casa sau sa fie in preajma oamenilor.

Citeste si :  Rusoaica care a facut furori in videoclipurile lui Dan Balan, arata senzational la cei 38 de ani!

Sursa foto: ProTV.ro

Articole din aceeasi categorie