17.10.2023
„Nu am parte de hate”! Afla povestea lui Nemax, interpretul care isi scrie singur versurile si muzica - VIDEO

Cu un clip care promite sa ne arda a venit Nemax in studio la O Seara Perfecta. Despre „Soare” a discutat cu el prezentatoarea emisiunii, Anisoara Loghin.

La intrebarea: „Cum la 21 sa ai atata drama in tine”, Nemax a raspuns: „Drama vine de mai devreme, am reusit putin sa trec prin viata. Varsta asta este plina de dragoste, drama. Trebuie sa trecem prin asta”.

Kathryn C nu-si mai ascunde iubitul! Ce cadou de lux i-a oferit acesta in timpul unei petreceri - FOTO/VIDEO

Nemax a recunoscut ca nu ar putea sa cante ceva ce nu a trait: „Nu cred. E destul de greu sa scot din mine emotiile pe care nu le simt. Tu vrei sa redai cat mai mult din tine. Sa canti ceva ce nu ai simtit ar suna fals pentru mine si nu pot sa scot din mine. Parca nu-i al meu”.

Pana acum interpretul a cantat piese in limba rusa, insa, de curand a lansat un cantec in limba romana care se numeste „Soare”.

Horoscop 17 octombrie 2023. Cupidon pregateste o surpriza pentru cea mai sensibila zodie

„Mi se pare ca mult mai multe emotii redau in limba romana. In rusa parca nu simteam ca este adevarat. In limba romana se simte mai viu”, a recunoscut interpretul.

Totodata, Nemax a povestit ca pana in acest moment al carierei lui nu are parte de hate. „Mai mult imi vars emotiile. Nu ma gandesc mult la public. Clar lucru ca iti dai seama ca tu scrii pentru cineva, nu scrii pentru tine, dar este imposibil sa nimeresti gusturile fiecaruia. Pana cand nu am parte de hate, nu am observat”, a spus artistul.

Nemax face parte din casa de productie Versus Artist. Intrebat cu cine din casa se intelege cel mai bine, acesta a raspuns: „Cu Olga Verbitchi, cu Vlad (Satoshi), cu Marej...”

Bruce Willis isi pierde treptat capacitatea de a vorbi. Dementa „i-a furat” unul dintre hobby-urile preferate

Articole din aceeasi categorie