26.06.2020
Noi dezvaluiri despre viata Iuliei Vantur in India, alaturi de Salman Khan. „De la el am invatat sa muncesc pana cand devin cea mai buna varianta a mea.”

Iulia Vantur a petrecut perioada pandemiei alaturi de iubitul ei, Salman Khan, in India, la casa de vacanta a lui Khan din mijlocul junglei.  

Citeste si :  Fostul membru al trupei „O-Zone” - alaturi de familia sa numeroasa. Iata ce fotografii au realizat Radu, Ana si copiii lor

Intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru click.ro, Iulia Vantur, in varsta de 39 de ani a declarat ca nu reuseste sa se plictiseasca in carantina:„Fiecare zi e diferita, de regula, insa acum, in izolare, zilele trec printr-o oarecare rutina: meditatie, cafeaua de dimineata cu prietenii, cardio si gym, fac antrenament cu Cristi Geamăn prin zoom, chiar daca el e in Romania, iar eu in India. Daca vrei, poti! Apoi pranz, lectia de canto, bicicleta sau yoga, streching, masterclass-uri de actori, muzica, timp petrecut cu prietenii, intalniri “prin telefon”. Mai si muncesc in izolare: am dublat pentru filmul pe care l-am filmat in urma cu 4 luni, in Londra “Leila&Manju”, am inregistrat cateva piese. Una dintre ele a fost compusa in aceeasi frecventa cu cea a pamantului, ca o rugaciune, in scop caritabil, pentru a strange fonduri pentru familii nevoiase. Am fost parte in diverse actiuni umanitare, in special in aceasta perioada, cand oamenii au fost in impas." 

Fiind intrebata daca se vede in viitor traind in India vedeta a spus: „Nu stiu ce-mi va oferi viata, dar ultimii 4-5 ani mi i-am trait integral aici, m-am obisnuit, imi este o a doua casa India." 

Fosta vedeta Pro TV are o relatie frumoasa cu starul de la Bollywood, Salman Khan, in varsta de 54 de ani, pe care il adora si are doar cuvinte de lauda despre el: „Un om special, care s-a daruit oamenilor. El este descrierea perfecta a Fundatiei “Being human”, prin care ajuta milioane de oameni in nevoie. De la el am invatat sa muncesc pana cand devin cea mai buna varianta a mea." 

Cat despre posibilitatea de a deveni mama, Iulia a declarat: „atunci cand Cel de Sus va decide ca este momentul sa am un copil, voi fi bucuroasa. Un copil este dar de la Dumnezeu." 

Iulia Vantur s-a mutat cu cinci ani in urma in India, unde a luat-o de la zero, lasand in spate cariera de jurnalist din Romania. Acum joaca in filme si a debutat in muzica, fiind ghidata de insusi iubitul ei, actorul de la Bollywood, Salman Khan. 

Citeste si :  Imagini inedite de la un concert neobisnuit la Opera din Barcelona. Artistii au cantat pentru 2.300 de plante decorative 

Surse foto: Google.com, Instagram

Articole din aceeasi categorie