14.08.2019
Noi dezvaluiri despre Keith Flint, solistul Prodigy. Cand a murit, datora o suma uriasa de bani
De-a lungul vietii, artistul a strans o avere de 11,6 milioane de lire sterline.

Cu toate acestea, in momentul in care s-a sinucis, Keith Flint, solistul Prodigy, avea datorii de 7,3 milioane de lire sterline, atat catre stat cat si catre diverse banci.

Conform publicatiei britanice The Sun, Flint a fost nevoit, cu doar cateva zile inainte sa moara, sa-si puna la vanzare vila de 1,5 milioane de lire sterline, situata in Dunmow, Essex. 

In plus, localul sau avea datorii de mai bine de 500.000 de lire sterline. 

Cu toate acestea, in ciuda problemelor cu banii, in ultimii doi ani, Keith castigase in jur de 1,5 milioane de lire sterline, cu The Prodigy. 

Intr-un interviu acordat in 2015 unei publicatii britanice, Keith Flint marturisea: „Nu pun niciun ban deoparte. Ii cheltui pe toti. Intotdeauna am avut, asa, un gand, ca atunci cand o sa fiu terminat, o sa ma sinucid. Jur ca nu sunt suicidar - e vorba de un lucru absolut pozitiv. In momentul in care n-o sa mai pot functiona, o sa ma vedeti in fata autobuzului. Imi doresc sa pot sa ma uit in urma si sa stiu ca am avut o viata implinita”.

Keith Flint a fost gasit fara viata in propria casa, pe 4 martie. S-a stabilit ulterior ca acesta s-a spanzurat, iar raportul toxicologic a aratat ca artistul avea in sistem, la momentul mortii, cocaina, alcool si codeina.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie