27.11.2021
Noi detalii despre relatia lui Kim Kardashian cu Pete Davidson: „Este foarte agresiv si adesea face glume murdare” - FOTO

Unul dintre prietenii lui Kim Kardashian a impartasit mai multe informatii privind relatia dintre aceasta si prezentatorul „Saturday Nitght Live”, Pete Davidson. Potrivit acestuia, apropiatii lui Kim inca sunt socati de noua sa dragoste.

Potrivit sursei, Pete este „foarte agresiv” cu iubita sa. „Adesea face glume murdare despre ea, o apuca de talie, ii face complimente la fundul sau si ii atinge parul”. 

„El este foarte sexual. El ii arata ca o place” -a spus prietenul lui Kim Kardashian intr-un interviu. „Cand Pete este prin preajma, nimeni altcineva nu se poate apropia de ea. Si se pare ca ei ii place o astfel de atentie”.

Davidson, dupa cum mentioneaza sursa, este si un tip „foarte amuzant”. Acesta pastreaza dispozitia buna atunci cand se afla in compania prietenilor lui Kin, spunand multe anecdote amuzante. „E placut sa o vad fericita”, spune prietenul lui Kim, subliniind ca Pete este mult mai puternic si iese castigator in comparatie cu Kanye West, care este mai retras si mai serios. 

„Kanye este un geniu si un tip foarte bun, dar acesta nu a glumit in jurul mesei si nu a facut toata lumea sa rada niciodata, precum o face Pete. Nu il poti invinovati pentru asta, pentru ca el nu este un comedian. Dar, da, evident ca toata lumea iubeste atmosfera vesela pe care o creeaza Davidson”, spune sursa. 

Tot in discursul sau, prietenul lui Kim a atras atentia asupra diferentei semnificative dintre varsta ambilor iubiti. Kim tocmai a implinit 41 de ani, iar Pete are abia 27. „Nu cred ca se atarna serios in privinta unui tip atat de tanar”, a spus insiderul, fara a exclude posibilitatea ca Kim Kardashian totusi va avea o relatie de lunga durata cu Davidson.

Articole din aceeasi categorie