22.05.2024
Nisipuri fine și ape turcoaz la doar 2 ore de zbor cu avionul! Descoperă destinația perfectă pentru vacanța de vară. Valentina Cazac: „Este comparată de mulți turiști și experți cu Ibiza” - VIDEO

Ne-am obișnuit deja că Turcia și Grecia sunt în topul preferințelor moldovenilor atunci când vorbim despre vacanța de vară. Iată ca și Cipru devine o destinație de vacanță destul de solicitată! Care este specificul acestei destinaţii, află în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Ciprul este o destinație cu aromă de distracție aș spune eu. Cipru înseamnă plajă, mare și soare, obiective turistice interesante și distracție la maxim. Cele mai populare stațiuni sunt Ayia Napa, Limassol, Larnaca și Paphos”, a spus Valentina Cazac, fondatoare Valentina Tur”.

Pe lângă mare, soare, plaje cu nisip fin și bucate alese, Cipru oferă și alte ingrediente perfecte pentru o vacanță reușită: o istorie bogată, peisaje de vis, care îți taie rasuflarea și o mulţime de activități pline de adrenalină.

Andreea Bostănică, studii și pregătire muzicală. Controversata vedetă se laudă că îi intră în conturi 20 de mii de euro pe săptămână

„Pentru turiștii din Republica Moldova anul acesta este cursă directă Chișinău-Larnaca, durează doar două ore și sunteți pe plajele din Cipru. În Cipru majoritatea plajelor sunt municipale de aceea șezlongurile și umbrelele se achită separat, însă prețul este destul de accesibil fiind de doar 2 euro și 50 de persoană. Pentru cei care aleg tipul de alimentare HB (dimineața și seara) pot schimba cina pe prânz”, a explicat fondatoarea Valentina Tur”.

De asemenea, Cipru este destinaţia perfectă pentru persoanele cărora le plac distracţiile.

Iuliana Beregoi - imagini pe un iaht, la Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții - FOTO/VIDEO

„Pentru tinerii amatori de distracții Ayia Napa este comparată de mulți turiști și experți cu Ibiza”, a menționat Cazac.

Meniurile din Cipru au caracter mediteranean, dar sunt specifice datorită condimentelor cunoscute din bucătăria turcească și arabă.

„Această destinație o recomand tuturor vârstelor. Cipru este un vis împlinit cu ape de turcoaz”, a spus Valentina Cazac, fondatoare Valentina Tur”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie