11.05.2024
Nimeni nu s-a mai uitat la cursă când a apărut așa! Ținuta cu care Ivana Knoll a făcut senzație la Marele Premiu de la Miami - VIDEO

Ivana Knoll a fost prezentă la Marele Premiu de la Miami, unde s-a impus Lando Norris.

Pilotul britanic (McLaren-Mercedes) a câştigat Marele Premiu de la Miami, a şasea etapă a Campionatului Mondial din Formula 1.

Plecat din linia a 3-a, de pe poziţia a 5-a, Lando Norris i-a devansat pe Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en-titre şi lider la zi în clasamentul general, plecat din pole-position, şi pe Charles Leclerc (Ferrari), următorii doi sosiţi.

Lando Norris (24 ani), considerat unul dintre piloţii cei mai talentaţi a noii generaţii, a obţinut primul său succes în Formula 1, aducând prima victorie pentru McLaren-Mercedes după o pauză de trei ani.

Pentru prima dată, Aliona Triboi a lansat o melodie în stil popular: „Maestrul Nicolae Botgros a auzit cumva această piesă și a întrebat cine este interpreta” - VIDEO

La evenimentul sportiv de la Miami a fost prezentă și Ivana Knoll, tânăra devenită celebră după ce a participat la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, în 2022.

Mihai Albu - diagnosticat cu cancer. Cele mai noi detalii despre starea lui de sănătate

Croata s-a aflat pentru al doilea sezon consecutiv la cursa de la Miami, reușind să atragă atenția și de această dată cu ținutele pe care le-a ales. 

Articole din aceeasi categorie