05.09.2021
Nicolle Trifan - video ametitor intr-un body transparent: „Something is coming” - VIDEO

Cunoscuta in mediul online pentru modul de viata activ pe care il duce si corpul bine lucrat la sala, Nicolle Trifan a aparut intr-un videp extrem de provocator.

In filmuletul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, se vede ca Nicolle participa la o sesiune foto.

Dianna Rotaru nu isi poate lua ramas bun de la vara si a ajuns la Palma de Mallorca! Vezi cat de provocator arata in costum de baie pe plajele exotice din Spania - FOTO/VIDEO

Aceasta a imbracat un body de culoare neagra, transparent, care ii sculpteaza perfect corpul. In descrierea videoclipului, Nicolle a scris: „Something is coming”, ceea ce da inteles ca in curand ea va fi parte a unui nou proiect, fara sa mentioneze despre ce exact este vorba.

 

Bineinteles ca comentariile nu au intarziat sa apara, multi dintre internauti au ramas fara cuvinte si si-au aratat uimirea prin ”wow”.

Fata sau baiat? Katalina Rusu a anuntat sexul bebelusului pe care il asteapta: „Doamne cate emotii am avut in acea zi, fiind in spital la pat si cu gandul doar la ei”

Pasiunea ei pentru sport le este cunoscuta internautilor demult, iar prin determinarea si munca sa zilnica, Nicolle nu face decat sa-si motiveze urmaritoarele, aratand ca lipsa posibilitatilor poate fi caracterizata doar prin scuze.

Cei peste 120 de mii de urmaritori ai lui Nicolle ii admira stilul de viata si o considera un exemplu. Multe tinere isi gasesc motivatia in postarile ei, datorita corpului tonifiat si a imaginilor din sala de forta.

Articole din aceeasi categorie