17.03.2023
Nicoleta Sava-Hanganu, intre muzica si gatit! Vezi care este desertul preferat al familiei sale: „Ceea ce ne placea si noua in copilarie...” - VIDEO

Cand nu este la concerte, isi alinta familia cu cele mai alese bucate. Interpreta de muzica populara Nicoleta Sava-Hanganu are o pasiune aparte fata de gatit. Aceasta a pregatit un desert vegetarian. Ce bunatate a iesit, vezi din reportajul marca O Seara Perfecta.

Pe langa muzica, interpreta Nicoleta Sava Hanganu este pasionata si de gatit. Desertul preferat al familiei este Cusma lui Guguta: „Astazi o sa pregatim cel mai preferat desert al familiei noastre si este vorba de: „Cusma lui Guguta”. Ceea ce ne placea si noua in copilarie. Folosim laptele, faina, untul de casa, zaharul, ulei si sare, bicarbonat de sodiu. Umplutura cu visina si pentru crema vom folosi mascarpone cu zahar pudra.”

Un nou succes! Luptatoarea Irina Ringaci a obtinut bronzul la Campionatul European Under 23 de la Bucuresti

Dupa ce a amestecat bine toata consistenta, a adaugat uleiul si laptele fierbinte, iar intre timp a topit untul care este facut chiar de Nicoleta: „Este unul de casa, facut din smantana de casa, imi place ceea ce este natural.”

Totul este gata, incepe sa coaca clatitele. Dupa ce clatitele au fost coapte le-a umplut cu visina conservata. Atunci cand gateste, Nicoleta nu uita sa fredoneze macar un refren.

Articole din aceeasi categorie