02.12.2019
Nicoleta Luciu are maseur personal non-stop, chiar la ea in dormitor
Bruneta cu cei mai mari sani din Romania isi mentine cu masaj coloana pusa la grea incercare din cauza greutatii silicoanelor. Nicoleta Luciu (39 de ani) s-a casatorit cu rugbistul Zsolt Csergo (41 de ani) si s-a retras din prima linie a showbiz-ului, dedicandu-se si s-a dedicat celor patru copii, Zsolt jr (11 ani) si tripletilor Kim, Kevin si Karoly (8 ani).

Acum locuieste la Miercurea Ciuc, Romania unde are grija in continuare sa arate supersexy. Secretul Nicoletei sunt fotoliile speciale pentru masaj pe care le-a asezat peste tot in casa. Preturile unor astfel de accesorii nu sunt insa la indemana oricui, pentru ca un astfel de „maseur” disponibil oricand costa de la 20.000 de lei romanesti in sus.

Insa asta nu este o problema pentru vedeta care a castigat mereu sume importante din diverse contracte de imagine. In 1999, cand a fost Miss Romania, ea a pozat goala in „Playboy” pentru 11.000 de dolari. Acum insa, vedeta ar astepta 50.000 de euro pentru un nou pictorial incendiar in costumul Evei.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie