26.12.2023
Nicole Kidman, dezvaluiri despre casnicia cu Tom Cruise

Nicole Kidman a fost destul de discreta cu privire la casnicia ei cu Tom Cruise si la divortul lor ulterior. Cu toate acestea, nu cu mult timp in urma, ea a facut lumina asupra acelui capitol din viata ei.

Nicole Kidman, care a fost casatorita cu Tom Cruise intre 1990 si 2001, a dezvaluit informatii rare despre relatia ei cu celebrul actor.

Vedeta in varsa de 56 de ani a spus ca mariajul cu Tom Cruise a facut-o sa se simta in siguranta in ceea ce priveste avansurile nedorite.

In timpul casniciei lor, au adoptat doi copii, Connor si Isabella.

Actrita a mai mentionat ca mariajul la 23 de ani a insemnat sa nu mearga la multe petreceri sau sa socializeze prea mult. Ea a petrecut mult timp acasa, mai ales dupa ce a avut primul copil la 25 de ani.

Cand reporterul a intrebat pe Kidman daca credea ca oamenii ezita sa o deranjeze pentru ca Cruise era puternic, Kidman i-a explicat ca prin "protectie" a vrut sa spuna ca a existat un fel de bariera.

Ea a recunoscut ca nu toata lumea are acel sentiment de siguranta.

Au trecut decenii, dar Nicole a spus ca au fost cu adevarat fericiti in casnicia lor cand au lucrat impreuna la proiectul lui Stanley Kubrick.

Ea a impartasit cateva detalii, ca dupa filmari, obisnuiau sa mearga la curse de kart. Faceau o rezervare si se intreceau la trei dimineata. In acelasi timp, ii este frica sa se uite inapoi pentru a analiza ce s-a intamplat de fapt.

Tom Cruise a cerut divortul in februarie 2001, invocand "diferente ireconciliabile" pentru despartirea lor.

Kidman a mai spus ca acum are o casnicie fericita cu cantaretul Keith Urban din 2006, avand doi copii, Sunday si Faith. Ea prefera sa nu vorbeasca despre relatiile din trecut din respect pentru sotul ei actual.

Este total multumita de viata ei si nu are niciun motiv sa se planga. „Am o casnicie foarte fericita. Am doua fetite si simt ca este o lipsa de respect pentru Tom si o lipsa de respect pentru Keith, asa ca incerc sa ma opresc aici si acum."

Articole din aceeasi categorie