07.06.2024
Nicole Cherry s-a distrat alături de J Balvin la show-ul acestuia din Londra, de pe Arena O2: „De ce nu scoateți o piesă împreună?”

Nicole Cherry, una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, s-a distrat de minune la concertul susținut J Balvin pe Arena O2 din Londra.

Artista și columbianul au o relație specială, iar anul trecut au cântat pe aceeași scenă la festivalul Neversea. Nicole chiar a distribuit pe conturile de socializare mai multe filmulețe alături de J Balvin care au adunat sute de mii de vizualizări.

Nicole l-a vizitat pe J Balvin în culisele spectacolului de la Londra și a imortalizat momentul. Artista a postat două fotografii alături de starul columbian și mesajul „Mă bucur să te văd din nou”.

Imaginile au adunat mii de inimioare și sute de comentarii: „De ce nu scoateți o piesă împreună?”, „Am fost și eu acolo. Show la superlativ”, „Îmi place mult prietenia ta cu J Balvin, se vede că te apreciază pentru ce faci pentru că lângă tine pozează așa frumos, relaxat ca cu un prieten adevărat, nu doar ca artiști”, „Nicole, pe când o piesă cu J Balvin?”, i-au scris fanii artistei.

Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile. 

„Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, sau „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul „Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.

Articole din aceeasi categorie