10.06.2021
Nicole Cherry a dezvaluit sexul copilului ei, iar fanii artistei au aflat primii

Nicole Cherry s-a tinut de cuvant si a dezvaluit sexul primului ei copil. La doar o zi de la anuntul ca e insarcinata, artista de 22 de ani le-a pregatit fanilor si prietenilor o surpriza. 

Dupa ce si-a ascuns sarcina cateva luni, Nicole Cherry a facut marele anunt in videoclipul piesei Scrie-mi pe suflet. La doar o zi dupa vestea neasteptata, artista a pus in scena un alt scenariu, ajutata de motanul ei.

Nicole Cherry si iubitul ei, Florin Popa, vor avea o fetita, iar cel care i-a anuntat pe toti a fost chiar pisoiul.

O sa avem o Ciresica”, a scris cantareata in dreptul pozei de pe Instagram, in care felina poarta la gat o esarfa cu mesajul O sa am o surioara

Nicole Cherry este la primul copil si il considera pe Florin Popa „barbatul care va da sens vietii mele”.

„Langa Florin am crescut si in bratele lui am devenit femeie. In ochii lui mi-am vazut tot viitorul si am simtit din prima clipa ca e barbatul care va da sens vietii mele. De cateva luni, traiesc toate emotiile si sentimentele la intensitate dubla, pentru ca le impart cu o inimioara care bate in tandem cu inima mea. Pentru ca din inimile noastre s-a mai nascut inca una, am invatat ce e iubirea absoluta. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami si tati”, a scris artita pe reteauau sociala.

Citeste si :  Andreea Balan, vacanta in Egipt impreuna cu fiicele sale. ”Ador sa petrecem timp toate trei”

Sursa foto: @nicolecherry

Articole din aceeasi categorie