16.10.2020
Nicki Minaj a confirmat ca este mamica si a dezvaluit sexul bebelusului. „Sunt extrem de indragostita.”

Renumita artista a devenit mamica pentru prima oara in urma cu doua saptamani, insa ea abia acum a dezvaluit sexul copilului ei.

Interpreta, in varsta de 37 de ani a nascut pe 30 septembrie, in Los Angeles, dupa cum sustine revista People

Recent, pe contul sau de Instagram, cantareata a confirmat ca a devenit mama, dar pe langa asta a dezvaluit si sexul copilului, alaturi de felicitarile pe care le-a primit de la alte celebritati, precum: Beyonce, Kim Kardashian, Kanye West, Winnie Harlow si Riccardo Tisci. 

„Multumesc Queen B, Kim & Ye, Riccardo Tisci, Winnie, Karol si tuturor celor care mi-au transmis mesaje de bine in acesta perioada. Au insemnat mult pentru mine. Sunt atat de recunoscatoare si indragostita de fiul meu. Sunt extrem de indragostita. Baiatul meu preferat din toata lumea asta mare.”, a notat vedeta in descrierea postarii.

Internautii s-au dovedit a fi foarte curiosi si la aparitia imaginilor, au reactionat prin mesaje de felicitare: „Cel mai norocos baiat din lume.”, „Sunt bucuroasa pentru tine, Nicki. Felicitari.”, „Sunt atat de bucuroasa ca primul tau copil este un baiat. El te va proteja pentru tot restul vietii.”, sunt doar cateva dintre felicitarile admiratorilor.

Nicki Minaj a facut publica vestea ca ea si partenerul ei, Kenneth Petty, vor deveni parinti, in luna iulie, prin intermediul unei sedinte foto spectaculoase prin care artista isi arata burtica de gravida. 

Citeste si :  Xenia Deli - criticata pentru lookul sau. „Se pare ca fiecare invata din propriile greseli”

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie