22.05.2020
"Ne cumparam niste mii de followersi cu 100 de euro sau prin concursuri in care daruim apartamente. Si ne bucuram ca lumea ne iubeste!" Rodica Cioranica, indignata de ipocrizia de pe retelele sociale

Jurnalista a recunoscut ca a fost si ea tentata de aceasta idee dupa ce i-a fost spart contul de Instagram, dar totusi nu a cazut prada ispitei: "Recunosc ca am vrut sa imi cumpar si eu vreo 10 mii de followersi. Mai ales dupa ce mi-am pierdut primul cont de instagram... Dar mi s-a parut o minciuna si mi s-a facut rusine..."

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Rodica a vorbit despre falsitatea, ipocrizia, lipsa de sinceritate si valorile disparute din modul de viata pe care il ducem pe retele sociale.

"Mi-i un pic scarba de lumea in care traiesc si traiti. Am ajuns sa credem ca valoarea noastra costa exact cat numarul like-urilor sau urmaritorilor din retelele sociale. Si facem totul sa ne crestem aceasta "valoare". Ne cumparam niste mii de followersi cu 100 de euro sau prin concursuri in care daruim apartamente. Si ne bucuram ca lumea ne iubeste! Atat de mult!

Oare poate fi ceva mai ipocrit? Am ajuns sa ne cumparam faima si iubirea unor necunoscuti. Astfel traim si ne miscam in cea mai falsa civilizatie din cate au existat vreodata... Privim inainte, doar inainte, vorbim despre valori care nu sunt ale noastre, dar sunt cool, si nu ne intrebam niciodata cand ultima oara am fost sinceri macar cu noi insine..."



Nu stim ce anume i-a provocat aceasta reactie dura Rodicai, dar stim cu certitudine ca toti cei care o urmaresc pe retelele sociale o fac pentru ca o admira.

Articole din aceeasi categorie