08.10.2019
Nata Albot - cu familia la odihna! „Si ei au aici, in Quebec, un fel de dacha. Se numeste chalet, se afla, de obicei, pe un mal de lac si cu sapa nu prea vezi pe nimeni sa dea.”
Recent, jurnalista a publicat pe pagina sa de Facebook niste fotografii in care apare impreuna cu familia ei la odihna.

Imaginile de basm surprind o zi de toamna in Quebec, orasul in care Nata Albot s-a mutat de ceva vreme.

In descrierea pozelor, jurnalista face o paralela intre felul in care sunt obisnuiti sa se odihneasca oamenii in Moldova si felul in care o fac in Quebec, de exemplu. „Great family escape at La Minerve. La noi lumea merge sa se odihneasca cu sapa la dacha. Si ei au aici in Quebec un fel de dacha. Se numeste chalet, se afla, de obicei, pe un mal de lac si cu sapa nu prea vezi pe nimeni sa dea. In schimb, vezi lumea cu undita in mana, facand o escapada pe barca sau la un rendone lung prin padurea salbatica. Iar ciupercarii nu-si mai dezdoaie spatele. Toamna in Quebec e de pus in rama. @ La Minerve, Quebec”

Citeste si: „Hodina” - la moldoveni. Nata Albot – despre partea mai putin placuta a festivalului: „Nu e firesc sa toleram hotia, nici cea marunta si nici pe cea in

Nata Albot este o jurnalista, blogger si activist civic din Republica Moldova. Este organizatoarea unui sir de festivaluri, precum „Balul Brazilor de Craciun”, „Mai Dulce”, „IaMania”, „Lavender Fest” si „Hodina”, si initiatoarea unor proiecte precum „Klumea” si „Koolture Tricolore”. In 2015, a lansat cartea „Moldova din bucataria mamei mele”.

In vara anului 2013, sa mutat cu traiul in Canada impreuna cu fostul coleg de la Jurnal TV , Andrei Bolocan. Cei doi cresc 4 copii.

In 2010 jurnalista a fost declarata de revista VIP Magazin „Femeia anului”. In 2011, misiunea ONU in Moldova a premiat un grup de jurnalisti, printre care si Nata Albot, pentru desfasurarea unei campanii media impotriva intolerantei fata de copiii cu dizabilitati fizice.

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie