22.11.2020
Nata Albot a declarat razboi kilogramelor in plus! Cum arata abdomenul jurnalistei

Este o femeie fericita alaturi de copilasi si alaturi de sotu ei, Andrei Bolocan, iar in ultima perioada Nata s-a apucat serios de corpul ei.

A nascut 5 copii si este un exemplu demn de urmat. Desi multe femei intra in depresie dupa ce aduc pe lume cele mai scume fiinte si urasc sa se mai priveasca in oglinda, Nata chiar a declarat razboi kilogramelor in plus si nu se da batuta.

Recent, in instastory, ea a declarat ca face sport regulat si timp de cateva luni deja se vede efectul. Ea este de acest fapt, iar efortul fizic chiar ii aduc fericire.

In vara anului 2013, Nata Albot si Andrei Bolocan s-au mutat cu traiul in Canada impreuna cu cele doua fetite ale Natei din casnicia anterioara, Eva si Sonia. In 2015, Nata a adus pe lume primul copil al cuplului Albot-Bolocan, pe fetita Magda, iar in 2018 acestia au devenit parintii unui baietel, Noah.

Citeste si :  Victoria Rosca a rabufnit intr-o postare pe Instagam!: „Cum, cum sa nu ma transform in tara asta intr-o scorchie, care arunca venin, cand tare multe te imping la asta.”

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie