06.11.2023
Motivul pentru care Priscilla Presley nu s-a recasatorit dupa moartea lui Elvis: „Nimeni nu l-ar putea egala”

Priscilla si Elvis Presley au format unul dintre cele mai emblematice cupluri de la Hollywood. Desi s-au iubit enorm, cei doi au ales sa divorteze in anul 1973, cu doar patru ani inainte de moartea subita a celebrului cantaret.

In cadrul unui interviu acordat recent, actrita in varsta de 78 de ani a vorbit despre decizia de a nu se mai casatori niciodata dupa casnicia esuata cu Elvis. Priscilla si-a promit ca nu va mai ajunge in fata altarului cat timp artistul este in viata, insa a continuat sa se tina de promisiune si in ultimele patru decenii de la moartea acestuia.

„Ca sa fiu sincera, nu am vrut niciodata sa ma recasatoresc dupa el. Nu am avut aceasta dorinta. Nimeni nu l-ar putea egala vreodata”, a declarat Priscilla Presley despre regretatul cantaret, cu care a fost casatorita din 1967 pana in 1973. 

Priscilla a explicat si motivul pentru care Elvis a ales sa nu aiba mai multi copii, dupa ce si-a intampinat fiica, pe Lisa Marie Presley, in 1968. „Elvis s-a simtit vinovat ca are un program incarcat si ca nu are atat de mult timp pentru Lisa. Cu atatea turnee, el a simtit ca nu poate fi prezent in viata unui alt copil”, a spus actrita.

De asemenea, Priscilla a recunoscut ca moartea subita a lui Elvis, la varsta de 42 de ani, inca o afecteaza dupa toti acesti ani. Ea a marturisit ca isi aminteste cum managerul artistului, Joe Esposito, i-a dat vestea ingrozitoare la telefon.

„Inca imi amintesc cuvintele lui Joe: „Cilla, Elvis a murit”. Pur si simplu nu puteam sa mi-l imaginez mort, mai ales la varsta lui, fiind inca atat de tanar si dorindu-si sa faca atat de multe. Avea foarte multe planuri. Nu puteam sa cred ca nu-l voi mai auzi vreodata, ca nu va mai fi langa mine si copilul nostru”, a povestit actrita, adaugand: „Frica mea cea mai mare a fost cum sa-i spun Lisei. Pe atunci avea doar 9 ani”. 

Priscilla l-a intalnit pe Elvis Presley in 1959, cand ea avea doar 14 ani, iar el, 24 de ani. Lui ii era foarte dor de casa in acea perioada, fiind stationat cu armata americana in Germania de Vest. „A fost foarte greu pentru parintii mei sa inteleaga ca Elvis ar fi atat de interesat de mine si de ce. Chiar cred ca a fost pentru ca eram mai mult o buna ascultatoare. Elvis mi-a marturisit in Germania tot ce avea pe suflet, temerile si sperantele sale, pierderea mamei sale, peste care nu a trecut niciodata. Oamenii cred ca era vorba de sex. Nu este deloc asa. Nu am facut niciodata sex cu el atunci. A fost foarte bun, foarte iubitor, dar a respectat faptul ca aveam doar 14 ani. Eram mai aliniati in ceea ce priveste gandirea. Asa a fost atunci relatia noastra”, a spus Priscilla, conform People.

Elvis s-a intors in Statele Unite la scurt timp dupa aceea, dar cei doi au pastrat legatura, iar in 1963 a invitat-o sa vina sa locuiasca cu el in Memphis, unde aceasta a terminat scoala.

Articole din aceeasi categorie